Gigabyte Radeon RX 9070 XT Gaming OC alınır mı?

Hocam 9070xt düşünüyorum ama pulse 8x2 pin ve daha düşük TDP'ye sahip. gaming oc 9070xt'ye göre.

Hayırlı olsun hocam. Uv/oc yaptınız mı. Yaptıysanız hangi ayarları yaptınız, steel nomad testi vb yaptınız mı?
Ben sıfırdan sistem topluyorum, ekran kartım dün akşam geldi ama işlemci bugün teslim edilecek.

Sonrasında ilk denememe rağmen başarıyla kurabilirsem tüm sistemi uv yapacağım.

Yalnız ekran kartı çıt kırıldım resmen, yani elime aldığımda fan tarafı kırılacak gibi oluyor. Ben ilk defa bir ekran kartını tutuyorum bir 10 senedir, belki geneli öyledir ama ilk izlenim kalite yönünden zayıf gibi bakalım performansı nasıl olacak.

İlginç gerçekten.

Bekliyorum hocam teşekkürler.

Sizin kart geldi mi acabA?

Sizin kart geldi mi acabA?

Merhaba hocam, benim kart yarın gelecek gibi. Aynı zaman da colorful 5070 Tİ vulcan aldım. Oda gelecek. Önce 5070 Tİ sistemi kurmayı düşünüyorum diğer 9070 XT hafta sonu en erken fırsatım olur gibi. Sizin kart umarım sorunsuz çıkar.

Şmdi ben ekran kartını montaj yapacğaım da, 3x kablo var psu'ya taktığım ama her bir kablo 6+2x2 veriyor, 3 kabloyu da takıp her birinin 6+2'sinin 1 tanesini mi kullanmam lazım, yoksa 2 tane psu'ya takıp 1 kablodan 6+2x2, diğerinden de 6+2x1 mi takmam lazım? Nasıl yapabilirim kafam karıştı

Dediğiniz iki şekilde de yapabilirsiniz ikisinde de kart çalışır. Çoğaltarak tek kablodan çekmediğiniz sürece sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Çok fazla kablo kalabalığı yapmamak adına bir kablo çıkışından 2, diğerinden 1 adet 6+2 bağlayarak çalıştırabilirsiniz. Kablolara giden yük azalsın içim daha rahat etsin derseniz de 3 kablodan 6+2 çekebilirsiniz.

@BadiEkrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…