Çözüldü Gigabyte Radeon SketchUp RX 5700 XT render sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FORDESIGN

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Gigabyte Radeon RX5700 XT ekran kartını aldım sistemime lakin SketchUp 2020 Pro programında kaplamalar sonradan geliyor, sahne dönerken laptopla(940M) aynı performans veriyor sebebi nedir? Yazılım güncel başka yazılımda denedim olmadı, araştırmalarıma göre bu programlar NVIDIA chipset ile düzgün çalışıyormuş yani tek neden bu mu?

Çözüm
Zaten bu yüklü şu an adrenalin 2020 Edition 20.8.3 optional.
Revision number.
20.Q3.
File size.
443 MB.
Release date.
8/11/2020.

Bunu mu yükleyeyim kardeşim?

Dediğim şekilde evet Pro olanı deneyin. Eskisini güvenli modda DDU programı ile silin. Ama interneti kesin yeni sürücüyü kurmadan önce yani yeni sürücü indirilmiş hazır olmalı. Yoksa Windows kendi sürücü kurmaya çalışır sorun olabilir.

Dosya Ekleri

• su-SUCHECK-checkup.png
    30,6 KB · Görüntüleme: 108
Son düzenleme:

ZATEN BU YÜKLÜ ŞUAN Adrenalin 2020 Edition 20.8.3 Optional
Revision Number
20.Q3
File Size
443 MB
Release Date
8/11/2020

bunu mu yükleyeyim kardeşim?

Chechkup'a nasıl erişebilirim arayüzler aynı zaten 2020pro olanını kullanıyorum.

Son düzenleme:
Zaten bu yüklü şu an adrenalin 2020 Edition 20.8.3 optional.
Revision number.
20.Q3.
File size.
443 MB.
Release date.
8/11/2020.

Bunu mu yükleyeyim kardeşim?

Dediğim şekilde evet Pro olanı deneyin. Eskisini güvenli modda DDU programı ile silin. Ama interneti kesin yeni sürücüyü kurmadan önce yani yeni sürücü indirilmiş hazır olmalı. Yoksa Windows kendi sürücü kurmaya çalışır sorun olabilir.

Çözüm

eyvallaah bir deneyelim...

Checkhup'da sorun çıkarsa ne olacak şuan laptopda bir iki sıkıntı verdi ekran kartı bilgisi alınamadı vs?
tabi yeni sisteme kuracam bu laptop'a değil.
Bir de programda checkup varmış onu da deneyin isterseniz. Ve programın ayarlarından OpenGL hardware acceleration açın.

Eki Görüntüle 667525

Sence bu kartı satıp yerine

Gıgabyte Geforce 2070 Süper mi yoksa Msi Ventus Oc 2070 Süper mi?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…