teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 27 Mart 2021 #1 Kasam ve işlemci soğutucum d_led1 ve d_led 2 girişlerine bağlı fakat RGB Fusion üzerinden Sync yapamıyorum. İlla RGB Fusion destekli mi olması lazım? Normal ARGB portu değil mi? Anakart: B450 AORUS ELİTE Kasa: be quiet! Pure Base 500DX İşlemci Soğutucu: SE-234 ARGB
Kasam ve işlemci soğutucum d_led1 ve d_led 2 girişlerine bağlı fakat RGB Fusion üzerinden Sync yapamıyorum. İlla RGB Fusion destekli mi olması lazım? Normal ARGB portu değil mi? Anakart: B450 AORUS ELİTE Kasa: be quiet! Pure Base 500DX İşlemci Soğutucu: SE-234 ARGB
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Mart 2021 #2 Kasa içerisinde çoklayıcı mi var? Ya da işlemci soğutucusunda, kontrolcü varsa anakart moduna geçmesi gerekebilir.
Kasa içerisinde çoklayıcı mi var? Ya da işlemci soğutucusunda, kontrolcü varsa anakart moduna geçmesi gerekebilir.
teresamendoza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 2.485 Makaleler 4 Çözümler 18 27 Mart 2021 #3 Mithat Berhan dedi: Kasa içerisinde çoklayıcı mi var? Ya da işlemci soğutucusunda, kontrolcü varsa anakart moduna geçmesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci kontrolcüsüne bağlıydı. İkisininde ARGB girişini çıkarıp taktım ve şu anda çalışıyor.
Mithat Berhan dedi: Kasa içerisinde çoklayıcı mi var? Ya da işlemci soğutucusunda, kontrolcü varsa anakart moduna geçmesi gerekebilir. Genişletmek için tıkla... İşlemci kontrolcüsüne bağlıydı. İkisininde ARGB girişini çıkarıp taktım ve şu anda çalışıyor.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.287 Makaleler 42 Çözümler 274 27 Mart 2021 #4 Olmazsa BIOS'dan da bakabilirsin diyecektim, çözülmüş.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 Bende de aynı sorun var Fusion kullanmak için harici bir ürün mü takmam gerek lütfen yardım edin b450 aorus elite v2
Bende de aynı sorun var Fusion kullanmak için harici bir ürün mü takmam gerek lütfen yardım edin b450 aorus elite v2