Satılık Gigabyte RTX 2060 6 GB

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Yer
Washington D.C.
Merhaba. Kart iş yerinde SolidWorks, AutoCAD ile çizim amaçlı kullanıldı asla yorulmadı. Kutu, fatura ve garanti tamdır. 20 Ağustos 2022 İtopya faturalı olup garantisi Ağustos 2024'e kadar devam etmektedir. Kart tertemiz olup içi açılmamıştır. İstediğiniz testleri yaparak alabilirsiniz. 15 dakikalık 1080p 8X MSAA FurMark testi sonucu sıcaklık max 80, ortalama 78 olarak sonlanmıştır. Gelip deneyerek elden teslim şekilde satıyorum. Yorulmamış garantili temiz ve herhangi bir işlem, tamir görmemiş bir kart olduğundan düşündüğüm fiyat 4900TL pazarlığa açık.
Yer: İstanbul.
İletişim için Discord: Ardacn60.

Konu ile ilgili düşüncesi olan ifade atıp konuyu kirletmek yerine cevap yazıp konuyu zenginleştirirse sevinirim.
Fiyatı yüksek bulanlar için miningli garantisiz kart alabilirsiniz ucuza.

Günceldir.

Dosya Ekleri

• IMG_1451.jpeg
    IMG_1451.jpeg
    145,6 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_1452.jpeg
    IMG_1452.jpeg
    142,7 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_1453.jpeg
    IMG_1453.jpeg
    146,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Fiyat Windforce serisi 2060 için biraz yüksek. 2060 Super olsa yine bir nebze anlaşılır lakin düz 2060 için fiyatı revize ederseniz daha kolay satılır.
Öneriz nedir hocam? Açıkçası piyasada bulunabilecek en temiz kartlardan birisi olduğu için bu şekilde fiyat koydum oyun dahi oynanmamış bir kart bu fakat tabi sizin önerinizi de beklerim.

Öneriz nedir hocam? Açıkçası piyasada bulunabilecek en temiz kartlardan birisi olduğu için bu şekilde fiyat koydum oyun dahi oynanmamış bir kart bu fakat tabii sizin önerinizi de beklerim.

Temizdir tabii ki de miningliye halk öcü olarak bakmıyor artık o yüzden temiz olup olmamasına önem veren pek kalmadı.

Merhaba. Kart iş yerinde SolidWorks, AutoCAD ile çizim amaçlı kullanıldı asla yorulmadı. Kutu, fatura ve garanti tamdır. 20 Ağustos 2022 İtopya faturalı olup garantisi Ağustos 2024'e kadar devam etmektedir. Kart tertemiz olup içi açılmamıştır. İstediğiniz testleri yaparak alabilirsiniz. 15 dakikalık 1080p 8X MSAA FurMark testi sonucu sıcaklık max 80, ortalama 78 olarak sonlanmıştır. Gelip deneyerek elden teslim şekilde satıyorum. Yorulmamış garantili temiz ve herhangi bir işlem, tamir görmemiş bir kart olduğundan düşündüğüm fiyat 4900TL pazarlığa açık.
Yer: İstanbul.
İletişim için Discord: Ardacn60.

Konu ile ilgili düşüncesi olan ifade atıp konuyu kirletmek yerine cevap yazıp konuyu zenginleştirirse sevinirim.
Fiyatı yüksek bulanlar için miningli garantisiz kart alabilirsiniz ucuza.

Günceldir.
Ortalama bir 2060 pazarlıkla 4000 civarına bulunabilirken sırf oyun oynanmadığı için 4900TL vermezdim. Pazarlıkla da 100-200 neyse artık. 4500 bile vermem şahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı