ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 28 Kasım 2020 #1 Dostlar selam. Assassin's Creed Odyssey'de Gigabyte RTX 2060 OC ekran kartım 83 dereceyi gördü. Kasam Corsair Carbide Spec 05. Önde bir fan ve egzoz fanı mevcut. Isılar normal midir?
Dostlar selam. Assassin's Creed Odyssey'de Gigabyte RTX 2060 OC ekran kartım 83 dereceyi gördü. Kasam Corsair Carbide Spec 05. Önde bir fan ve egzoz fanı mevcut. Isılar normal midir?
706143 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 6.243 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer İstanbul-KKTC 28 Kasım 2020 #2 Ekran kartının tam modeli nedir? Windforce modeli ısınma sorunlu diye biliyorum.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #4 Windforce model bir kartsa, Spec 05 gibi bir kasada berbat değil değerler.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Kasım 2020 #5 Kasanız kötü, o yüzden çok anormal değil. UV yapabilirsiniz.
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 28 Kasım 2020 #6 Kasa hava almıyor, soğutması iyi bir model olduğunu düşünmüyorum. Ayarlar da sanırım Ultra iyi bile.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 28 Kasım 2020 #7 706143 dedi: Ekran kartının tam modeli nedir? Windforce modeli ısınma sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windforce değil. Düz 2060 OC modeli. mstfaozder dedi: Kasa hava almıyor, soğutması iyi bir model olduğunu düşünmüyorum. Ayarlar da sanırım Ultra iyi bile. Genişletmek için tıkla... Aynen Ultra High ayarlarda 50-80 FPS arası alıyorum. kandes2 dedi: Kasanız kötü, o yüzden çok anormal değil. UV yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performanstan ödün verir miyim? Ya da fan sayısı arttırırsam bir nebze çözülür mü problem?
706143 dedi: Ekran kartının tam modeli nedir? Windforce modeli ısınma sorunlu diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Windforce değil. Düz 2060 OC modeli. mstfaozder dedi: Kasa hava almıyor, soğutması iyi bir model olduğunu düşünmüyorum. Ayarlar da sanırım Ultra iyi bile. Genişletmek için tıkla... Aynen Ultra High ayarlarda 50-80 FPS arası alıyorum. kandes2 dedi: Kasanız kötü, o yüzden çok anormal değil. UV yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Performanstan ödün verir miyim? Ya da fan sayısı arttırırsam bir nebze çözülür mü problem?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Kasım 2020 #8 ekmeğin altındaki etiket dedi: Performanstan ödün verir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. ekmeğin altındaki etiket dedi: Ya da fan sayısı arttırırsam bir nebze çözülür mü problem? Genişletmek için tıkla... Önü kapalı bir kasa, çok fark etmez bence.
ekmeğin altındaki etiket dedi: Performanstan ödün verir miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır. ekmeğin altındaki etiket dedi: Ya da fan sayısı arttırırsam bir nebze çözülür mü problem? Genişletmek için tıkla... Önü kapalı bir kasa, çok fark etmez bence.
ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 28 Kasım 2020 #9 Önü kapalı ama yanlar açık. Yine de iyi hava almıyor sanırsam. Yeni kasa alıncaya kadar en iyi yöntem UV sanırım.
Önü kapalı ama yanlar açık. Yine de iyi hava almıyor sanırsam. Yeni kasa alıncaya kadar en iyi yöntem UV sanırım.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 28 Kasım 2020 #10 ekmeğin altındaki etiket dedi: Yeni kasa alıncaya kadar en iyi yöntem UV sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle. UV'ı kasa alsanız bile öneririm. Yararlı bir işlem.
ekmeğin altındaki etiket dedi: Yeni kasa alıncaya kadar en iyi yöntem UV sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet, öyle. UV'ı kasa alsanız bile öneririm. Yararlı bir işlem.