PixLead Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #1 RTX serisinin en ucuz ekranlarından biri olan Gigabyte RTX 2060 OC kuşkulandırıyor, aynı derecede fiyatıyla da ilgi çekiyor. Aranızda kullanmış, deneyim etmiş arkadaşlar sizce bu ekran kartı alınır mı mı? Alınmaz mı? Neden?
RTX serisinin en ucuz ekranlarından biri olan Gigabyte RTX 2060 OC kuşkulandırıyor, aynı derecede fiyatıyla da ilgi çekiyor. Aranızda kullanmış, deneyim etmiş arkadaşlar sizce bu ekran kartı alınır mı mı? Alınmaz mı? Neden?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #2 Windforce modeliyse o model ısınıyor.
Tim Zettapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 13.158 Makaleler 25 Çözümler 624 Yer Fransa 13 Kasım 2020 #3 Yemek pişerecekseniz alınır, yoksa alınmaz. Bizim fırın bile bu ekran kartı kadar ısınmıyor. Kendim şahsen tecrübe ettim. Kış aylarında da doğalgazdan daha iyi ısıtıyor. Performansı normal yine de.
Yemek pişerecekseniz alınır, yoksa alınmaz. Bizim fırın bile bu ekran kartı kadar ısınmıyor. Kendim şahsen tecrübe ettim. Kış aylarında da doğalgazdan daha iyi ısıtıyor. Performansı normal yine de.
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 13 Kasım 2020 #4 Alınmaz. Ucuz satılsa bir nebze.
zekialis Picopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #5 O modelin ısınma sorunu var diye biliyorum.RTX serisine geçildiğinde iyi soğutmalı olmasına özen gösterin.
O modelin ısınma sorunu var diye biliyorum.RTX serisine geçildiğinde iyi soğutmalı olmasına özen gösterin.
RPM Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 11.549 Makaleler 6 Çözümler 32 Yer Bursa 13 Kasım 2020 #6 Sorunlu bir model.
PixLead Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #7 Tim dedi: Yemek pişerecekseniz alınır, yoksa alınmaz. Bizim fırın bile bu ekran kartı kadar ısınmıyor. Kendim şahsen tecrübe ettim. Kış aylarında da doğalgazdan daha iyi ısıtıyor. Performansı normal yine de. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz fiyat/performans rtx 2060 ekran kartı modeli var mı?
Tim dedi: Yemek pişerecekseniz alınır, yoksa alınmaz. Bizim fırın bile bu ekran kartı kadar ısınmıyor. Kendim şahsen tecrübe ettim. Kış aylarında da doğalgazdan daha iyi ısıtıyor. Performansı normal yine de. Genişletmek için tıkla... Peki önerebileceğiniz fiyat/performans rtx 2060 ekran kartı modeli var mı?
K Krasia Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #8 boşta 33 derece'de kullanıyorum, yükte 66 zirve'. Yukardaki yorumlardan hiçbirini yaşamadım henüz :d
flyinthundergod Decapat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 15 26 Kasım 2020 #9 bu kart ile havalandırması iyi bir kasayla full yükte 70 derecenin üstünü görmedim. havalandırması kötü bir kasayla full yükte 80 derecenin altını görmedim.
bu kart ile havalandırması iyi bir kasayla full yükte 70 derecenin üstünü görmedim. havalandırması kötü bir kasayla full yükte 80 derecenin altını görmedim.