Gigabyte RTX 2060 sıcaklık değerleri

Orcunsarı

Megapat
Daha fazla  
1597432787793.png

1597432787793.png

Sıcaklık değerleri lobide 81'e çıktı. Uçak kısmında 81 dereceye ulaşıyor. Oyun içi ise 75-78 arası gidip geliyor. Fanlar %90'da MSI Afterburner'da da otomatik sıcaklık değeri 83 derecekran kartın üst sıcaklığı 88 derece. Bu sıcaklıklar normal mi?

Kasam Corsair Spec Delta modeli.

Son düzenleyen: Moderatör:
%66'lık kullanım değeri Screenshot'a rastlayan anlık bir düşüş değilse çok yüksek geldi bana. %99'da 81 derece olsa kabul edilir ama %66'da 81 derece çok yüksek bir sıcaklık bence. Bir de üstüne çok kaliteli kasanız var, buna rağmen böyle.

%66'lık kullanım değeri Screenshot'a rastlayan anlık bir düşüş değilse çok yüksek geldi bana. %99'da 81 derece olsa kabul edilir ama %66'da 81 derece çok yüksek bir sıcaklık bence. Bir de üstüne çok kaliteli kasanız var, buna rağmen böyle.

66'da olmasının sebebi Alt Tab'dayken fotoğraf çektim o yüzden düştü. Oyunda %99
Pardon oyun içini sormuşsunuz. VRAM çok yediği için textureları normale çektim o yüzden %99 değil. Ama %99'da da aynı sıcaklıkları veriyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı