Gigabyte RTX 2060 Super OC vs MSI RTX 2060 Super Gaming

Bütçe
4000 TL

1. Hangisini tercih ederdiniz?
  2. Tercih sebebini yazar mısınız?

Sistemim;
Ryzen 5 3600.
ASUS Prime X570-P.
2x8 GB 3200 MHz G.Skill CL16.
500 GB Samsung 970 Evo NVMe.
ViewSonic 144 Hz 1 ms monitör.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisi de oldukça güzel. Ben birinciyi seçerdim. Çünkü hem biraz daha ucuz hem de OC edition.

Soğutma performansı MSI markasının daha iyi olduğunu gördüm ancak çok büyük bir fark göremedim. OC performansı da izlediğim incelemelere göre FPS olarak çok büyük fark yaratmıyor. Aslında MSI almayı düşünüyordum ancak soğutma performansı açısından Gigabyte incelemeleri de içimi rahatlattı ve Gigabyte tercih ettim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim, zira bir tek siz ilgilendiniz.

Ayrıca tercih sebebi N11'den mağazaya soru sorduğumda 3 dakika içinde yanıtlayıp, kargo firmasının Yurtiçi demeleri ve ayrıca balonlu poşetle paketleyeceklerini söylemeleri. Hepsiburada en son Aras ile göndermişti ve bulunduğum yerde Aras çok sorunlu. Hepsiburada kargo paketi kısmen ezilmişti. Aynısı ekran kartına olursa ve iade etmek zorunda kalırsam, kredi kartına taksitli iade yüzünden bir süre ekran kartı alamam.

Son düzenleme:
Soğutma performansı MSI markasının daha iyi olduğunu gördüm ancak çok büyük bir fark göremedim. OC performansı da izlediğim incelemelere göre FPS olarak çok büyük fark yaratmıyor. Aslında MSI almayı düşünüyordum ancak soğutma performansı açısından Gigabyte incelemeleri de içimi rahatlattı ve Gigabyte tercih ettim. Yorumunuz için çok teşekkür ederim, zira bir tek siz ilgilendiniz.

Ayrıca tercih sebebi N11'den mağazaya soru sorduğumda 3 dakika içinde yanıtlayıp, kargo firmasının yurt içi demeleri ve ayrıca balonlu poşetle paketleyeceklerini söylemeleri. Hepsiburada en son aras ile göndermişti ve bulunduğum yerde aras çok sorunlu. Hepsiburada kargo paketi kısmen ezilmişti. Aynısı ekran kartına olursa ve iade etmek zorunda kalırsam, kredi kartına taksitli iade yüzünden bir süre ekran kartı alamam.

Hocam kart nasıl memnun musunuz sıcaklık değerleri nasıl?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı