Gigabyte RTX 2060 vs Gigabyte RX 5700

cerraah

Kilopat
Yer
Denizli/Pamukkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yeni bir sistem toplayacağım ve büyük bir bilgisayar istiyorum. Bunun için de ekran kartı önemli!
Zaten ya Gigabyte RTX 2060 alacağım ya da Gigabyte RX 5700 alacağım ama hangisine karar veremedim.
RX 5700 daha çok istiyorum ama riskli biraz diyorlar artık doğru mu yoksa artık geçti mi onlar?
RX 5700 daha çok istediğim için de şu anki hali nasıl diye soracaktım.
Gerçekten bu kart şu an geneli nasıldır?

Diğer bileşenler:

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc güzel fakat bence o PC ye RX 5700 alınmalı 2060 tan biraz daha ucuzdur hem artan paraylada günümüz oyunlarda felan 8 GB yetersiz itopya üzerinden aldığım 3 hafta önce adata xpg gammix d30 ram 2 adet 8 GB garantili faturalı remi sana satabilirim ben bunun yerine rgb bir ram aldım ama bunun iadesi dolduğu için satmam lazım elimde kaldı pcyi parça parça aldığım için PC ye takmadım bir sorunu yok yani fiyat konusunda itopyadan gri bu remi 350 TL ye aldım sana aynı fiyattan satıyorum maksat elimde kalmasın yer samsun tel:05454879816

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı