PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ekim 2019 #11 Darklo dedi: Ekran kartı olarak bunu düşünüyorum. Sizce nasıldır? Alınır mı? GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060WF2OC-6GD ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ürün kalitesinden şüphem yok ancak o soğutma sisteminin birazcık gürültü yaptığını başka modellerinde duymuştum GİGABYTE markası ekran kartlarında. Ancak belli bir sıcaklıkta çalışmadığı için bu da pek önemli olmayacaktır.
Darklo dedi: Ekran kartı olarak bunu düşünüyorum. Sizce nasıldır? Alınır mı? GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı | ITOPYA GIGABYTE GeForce RTX 2060 WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GV-N2060WF2OC-6GD ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Ürün kalitesinden şüphem yok ancak o soğutma sisteminin birazcık gürültü yaptığını başka modellerinde duymuştum GİGABYTE markası ekran kartlarında. Ancak belli bir sıcaklıkta çalışmadığı için bu da pek önemli olmayacaktır.