fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Ekim 2020 #11 LethalSmile dedi: bende öyle duymuştum. yani msi mı daha güçlü gigabyte mi ? Genişletmek için tıkla... MSI ekran kartları daha başarılı.
LethalSmile dedi: bende öyle duymuştum. yani msi mı daha güçlü gigabyte mi ? Genişletmek için tıkla... MSI ekran kartları daha başarılı.
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #12 LethalSmile dedi: peki ısı konusunda ne düşünüyorsunuz ? bu model mi daha iyi ısı verir : Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2060 OC GV-N2060OC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri yoksa galax ın şu modeli mi? : Galax NVIDIA GeForce RTX 2060 1-Click OC 26NRL7HPX7OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor.
LethalSmile dedi: peki ısı konusunda ne düşünüyorsunuz ? bu model mi daha iyi ısı verir : Gigabyte NVIDIA GeForce RTX 2060 OC GV-N2060OC-6GD 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri yoksa galax ın şu modeli mi? : Galax NVIDIA GeForce RTX 2060 1-Click OC 26NRL7HPX7OC 6 GB 192 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri Genişletmek için tıkla... Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Ekim 2020 #13 G Mistralcoo dedi: Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor. Genişletmek için tıkla... Galax 1650 Super kullanıyorum soğutmasından memnunum.
G Mistralcoo dedi: Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor. Genişletmek için tıkla... Galax 1650 Super kullanıyorum soğutmasından memnunum.
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #14 LethalSmile dedi: bende öyle duymuştum. yani msi mı daha güçlü gigabyte mi ? Genişletmek için tıkla... Güçleri aynıdır aynı işlemciyi kullandıkları için sadece sogutma farkı olabilir.
LethalSmile dedi: bende öyle duymuştum. yani msi mı daha güçlü gigabyte mi ? Genişletmek için tıkla... Güçleri aynıdır aynı işlemciyi kullandıkları için sadece sogutma farkı olabilir.
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 662 2 Ekim 2020 #15 Mistralcoo dedi: Güçleri aynıdır aynı işlemciyi kullandıkları için sadece sogutma farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir reis? Mistralcoo dedi: Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir peki kankam?
Mistralcoo dedi: Güçleri aynıdır aynı işlemciyi kullandıkları için sadece sogutma farkı olabilir. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir reis? Mistralcoo dedi: Aşağı yukarı aynı değerleri paylaşıyorlar sıcaklıkta 2 3 derece değişiyor. Genişletmek için tıkla... Hangisi daha iyidir peki kankam?
B bellammy07 Kilopat Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 295 Makaleler 1 2 Ekim 2020 #16 Her şey iyi güzelde windowforce nasıl daha fazla ısınır hayret edilesi durum amacı zaten soğutmak.
fatihylmzz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 4.485 Çözümler 9 2 Ekim 2020 #17 bellammy07 dedi: Her şey iyi güzelde windowforce nasıl daha fazla ısınır hayret edilesi durum amacı zaten soğutmak. Genişletmek için tıkla... Aynen benim de aklım almıyor. Sıcaklığı arttırmak için yapılan bir teknoloji sanki .
bellammy07 dedi: Her şey iyi güzelde windowforce nasıl daha fazla ısınır hayret edilesi durum amacı zaten soğutmak. Genişletmek için tıkla... Aynen benim de aklım almıyor. Sıcaklığı arttırmak için yapılan bir teknoloji sanki .
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 662 2 Ekim 2020 #18 bellammy07 dedi: Her şey iyi güzelde windowforce nasıl daha fazla ısınır hayret edilesi durum amacı zaten soğutmak. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum reis . ilk attığım link mi daha fazla ısınıyor yoksa 2. olan mı ?
bellammy07 dedi: Her şey iyi güzelde windowforce nasıl daha fazla ısınır hayret edilesi durum amacı zaten soğutmak. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum reis . ilk attığım link mi daha fazla ısınıyor yoksa 2. olan mı ?
Mistralcoo Kilopat Katılım 23 Eylül 2019 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2020 #19 LethalSmile dedi: bilmiyorum reis . ilk attığım link mi daha fazla ısınıyor yoksa 2. olan mı ? Genişletmek için tıkla... Oc olan bir tık daha fazla ısınır ama performansıda fazladır. LethalSmile dedi: Hangisi daha iyidir reis? Hangisi daha iyidir peki kankam? Genişletmek için tıkla... Benchmark'lara bakayım tercihimi belirteyim
LethalSmile dedi: bilmiyorum reis . ilk attığım link mi daha fazla ısınıyor yoksa 2. olan mı ? Genişletmek için tıkla... Oc olan bir tık daha fazla ısınır ama performansıda fazladır. LethalSmile dedi: Hangisi daha iyidir reis? Hangisi daha iyidir peki kankam? Genişletmek için tıkla... Benchmark'lara bakayım tercihimi belirteyim
LethalSmile Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 662 2 Ekim 2020 #20 Mistralcoo dedi: Oc olan bir tık daha fazla ısınır ama performansıda fazladır. Benchmark'lara bakayım tercihimi belirteyim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . Bekliyorum.
Mistralcoo dedi: Oc olan bir tık daha fazla ısınır ama performansıda fazladır. Benchmark'lara bakayım tercihimi belirteyim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler . Bekliyorum.