DLSS görüntüyü çok bozuyor. O yüzden DLSS kartın yetmediği zamanlarda yani ileride açılması gereken bir şey.
Hayır. Kalite ayarında görüntünün çok daha iyi hale geldiğini söyleyen bir sürü yazı gördüm. Hatta Dying Light 2 için DLSS ile ilgili bir çok makale var.
Hocam Intel HD Graphics 4000den geçiş yaptığım için bana fazla etki etmiyorAma sonuçta bozulma var değil mi? Diğer arkadaş görüntünün güzelleştiğini söylüyor
Şimdi bu her oyunda tutmuyor bu yüzden DLSS bazı oyunlarda orijinal kadar güzel görüntü sunarken bazılarında sırıtıyor.
Hocam mesela dediğim gibi Dying Light 2'de fazla etki etmedi kalite olarak fakat Shadow of the tomb Raider'de açınca fazla kötüleşti gibi geldi bana.
Oyunun tasarımı, kullanılan motor vb. farklı his yaratacaktır. Dying Light 2'de başarılı bir iş çıkarması gayet iyi. 3050'yi umuyorum uygun bir fiyata almışsındır.
Sistem imzamda mevcut tüm sistemi 10100TL'ye almıştım.
Hocam geçen haftaydı sanırım 10000TLye 3060 sistem çıkmıştı.Birde bu sistem için Ankara soğuğunda 12 saat bekledikKomple sistem güzel fiyat. Ekran kartı en fazla 5700-6000 TL civarına gelmiştir bu da 3050 için mantıklı bir miktar.
Hocam teknoloji gelişiyor. DLSS ilk çıktığında elbette destekleyen oyunların çoğunda, gözle görülür görüntü bozulmaları oluyordu. Fakat şu an güncel ve yeni çıkan oyunların DLSS kalite moduna bakıyorum ve aradaki farkı sadece durağan nesneler baktığımız zaman zar zor ayırt edebiliyoruz. Hatta Recep Baltaş, RTX 3050'yi test ettikleri videoda, God of War oynarken DLSS performans modunun, FSR kalite modundan daha iyi bir görüntü sunduğunu söylüyor.Oyunun tasarımı, kullanılan motor vb. farklı his yaratacaktır. Dying Light 2'de başarılı bir iş çıkarması gayet iyi. 3050'yi umuyorum uygun bir fiyata almışsındır.
Hocam teknoloji gelişiyor. DLSS ilk çıktığında elbette destekleyen oyunların çoğunda, gözle görülür görüntü bozulmaları oluyordu. Fakat şu an güncel ve yeni çıkan oyunların DLSS kalite moduna bakıyorum ve aradaki farkı sadece durağan nesneler baktığımız zaman zar zor ayırt edebiliyoruz. Hatta Recep Baltaş, RTX 3050'yi test ettikleri videoda, God of War oynarken DLSS performans modunun, FSR kalite modundan daha iyi bir görüntü sunduğunu söylüyor.
Biliyorum. Ben sadece upscaling görüntü performansının ne kadar geliştiğine örnek vermek için belirttim.FSR ile DLSS temelde aynı şeyler değiller zaten. DLSS rakibi RSR geliyor.