NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #1 Gigabyte RTX 3060 Aorus Elite ekran kartım var Antalya'da yaşıyorum ve çok sıcak. PC çok ısınıyor fanları oto ayarda bunu kapatıp %60-70'e çekmek istiyorum ama nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Gigabyte RTX 3060 Aorus Elite ekran kartım var Antalya'da yaşıyorum ve çok sıcak. PC çok ısınıyor fanları oto ayarda bunu kapatıp %60-70'e çekmek istiyorum ama nasıl yapacağım?
MangrenTR Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 617 Çözümler 3 1 Temmuz 2021 #2 MSI Afterburner programını kullanabilirsiniz. Bütün değerleri görebilir ve fan ayarlaması yapabilirsiniz.
MSI Afterburner programını kullanabilirsiniz. Bütün değerleri görebilir ve fan ayarlaması yapabilirsiniz.
NMK Hectopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Temmuz 2021 #3 MangrenTR dedi: MSI Afterburner programını kullanabilirsiniz. Bütün değerleri görebilir ve fan ayarlaması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler Arkada; Opera GX, Steam (oyun indiriyor), Discord, Spotify açık sadece değerler bu. Yapmam gereken bir şey var mı? Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
MangrenTR dedi: MSI Afterburner programını kullanabilirsiniz. Bütün değerleri görebilir ve fan ayarlaması yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... deneyeceğim teşekkürler Arkada; Opera GX, Steam (oyun indiriyor), Discord, Spotify açık sadece değerler bu. Yapmam gereken bir şey var mı?