Gigabyte RTX 3060 Eagle vs RTX 4060

4060 almanız daha mantıklı bu bütçe varken hem de güncel bir kart.

Attığım linkteki Gaming soğutması fena değil sağdan soldan test bulabilir misin bilmiyorum ama şu incelemeyi bir bak derim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam buna baktım ama PCI 16x anakartıma uyumlu olur mu onun bilgisi yok o yüzden emin olamadım.

4060 almanız daha mantıklı bu bütçe varken hem de güncel bir kart.
Arkadaşın attığı 4060 dışında bir öneriniz varsa 4060 için alabilirim hocam.

Hocam buna baktım ama PCI 16X anakartıma uyumlu olur mu onun bilgisi yok o yüzden emin olamadım.

Arkadaşın attığı 4060 dışında bir öneriniz varsa 4060 için alabilirim hocam.

Buradan bütçenize göre bakabilirsiniz.
Eğer kaliteli marka istiyorum derseniz MSI Gigabyte ASUS bunlardan şaşmayın derim diğer Palit Galax gibi markalar Low bugdet a giriyor 4060 aynı 4060 ama faz sayıları ve soğutma değişiyor.

Buradan bütçenize göre bakabilirsiniz.
Eğer kaliteli marka istiyorum derseniz MSI Gigabyte ASUS bunlardan şaşmayın derim diğer Palit Galax gibi markalar Low bugdet a giriyor 4060 aynı 4060 ama faz sayıları ve soğutma değişiyor.
Gigabyte içime sindi hocam,işlemcim ekran kartına göre düşük kaldığı için yeni işlemci alana kadar darboğaz yapıcak sizce büyük bir sıkıntı olur mu?

Gigabyte içime sindi hocam, işlemcim ekran kartına göre düşük kaldığı için yeni işlemci alana kadar darboğaz yapacak sizce büyük bir sıkıntı olur mu?

Hayır olmaz oyunlarda işlemciniz daha çok çalışacak ekran kartına veri aktarmak için bu kadar ileride bütçeniz el verişli olunca iyi bir işlemci takabilirsiniz.

Ben kullandım i3 7100 ile GTX 970 kullandım darboğaz oluyordu ama oyunlarda gayet iyi performans alıyordum.
Darboğaz olmasın durumu denge açısından önemli dengeli çalışması için yani yoksa bir problem olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı