Gigabyte RTX 3060 Ti Gaming ekran kartı alınır mı?

1400 Assassin King'e verene kadar 300 daha koysun Phantom Spirit 120SE alsın hocam. Ag400 bile yeterli olur o işlemciye zaten 1400e çıkıyorsa 300 daha çıksın.

Alırken kasana sığıyor mu dikkat et bir de. Özellikle soğutucu ve ekran kartı sıkıntı çıkarabiliyor, boyutlarına bak almadan.

Alırken kasana sığıyor mu dikkat et bir de. Özellikle soğutucu ve ekran kartı sıkıntı çıkarabiliyor, boyutlarına bak almadan.
Çift fanlı olduğu için sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama kontrol etmesi daha doğru olur.

Bu arada yayın açma durumlarını da düşünüyorum bu konu için ekran kartında 8 GB yeterli olur mu yoksa 16 GB VRAM mi tercih edilmelidir?

Uygun hocam kasaniz.

Teşekkür ederim.

Bu arada yayın açma durumlarını da düşünüyorum bu konu için ekran kartında 8 GB yeterli olur mu yoksa 16 GB VRAM mi tercih edilmelidir?

Teşekkür ederim.
Performans olarak aynı sayılırlar, 16 GB versiyonunu almak render almıyorsanız para israfından başka bir şey değil.

Performans olarak aynı sayılırlar, 16 GB versiyonunu almak render almıyorsanız para israfından başka bir şey değil.

İlginiz alakanız için hepinize çok teşekkür ederim. Önermiş olduğunuz sistem aklımdakinden kat kat daha iyi ve daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…