Gigabyte RTX 3060 Ti stok gelir mi?

furs0n

Hectopat
Stokta bulamıyorum, bulsam bile 6.5 gibi saçma fiyatlara satılıyor. Ocak'ta herhangi bir stok girişi olacak mı, bilgisi olan var mı? Bir de bu kartı hangi fiyattan almak mantıklı olur, gerçek ederi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan 5780TL'ye sipariş geçmiştim. Kargodan teslim almadan iade edeceğim önümüzdeki günlerde tekrar stoğa düşer fiyat nasıl gelir size bilmiyorum ama :)

Hepsiburada'dan 5780TL'ye sipariş geçmiştim. Kargodan teslim almadan iade edeceğim önümüzdeki günlerde tekrar stoğa düşer fiyat nasıl gelir size bilmiyorum ama :)
Aslında fahiş bir fiyata da almamışsınız, neden iade ettiniz ki? Ben 5.5 görürsem direkt almayı düşünüyorum.
Onu alacağına bunu alman daha mantıklı olmaz mı?
MSI Ekran kartları ısınıyor diye genel bir algı olduğundan gigabyte'a yöneldim, fiyat olarak msi daha uygunsa yine düşünebilirim tabi.
Tedarik edilemiyor yazıyor hocam ama.

Aslında fahiş bir fiyata da almamışsınız, neden iade ettiniz ki? Ben 5.5 görürsem direkt almayı düşünüyorum.

MSI Ekran kartları ısınıyor diye genel bir algı olduğundan gigabyte'a yöneldim, fiyat olarak msi daha uygunsa yine düşünebilirim tabi.

Tedarik edilemiyor yazıyor hocam ama.
Evet fakat amazon üzerinden asus rog strixi 100 tl daha ucuza alabildim. Gerçi süresi var ama iyi oluyor hem stok açısından süreci takip edebileceğim hem de elimde güzel bir fiyata sahip bir siparişim olacak. Bu yüzden geri yolluyorum ekran kartını

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı