Gigabyte RTX 3060 vs Zotac

Bir yere kadar haklı olsan bile saçmaladığın gerçeğini değiştirmiyor. Yazdıklarından "Ben bilmiyorum, o zaman güvenilir değil. Buradan veya bu ürünü alırsan sorun yaşarsın." anlamı çıkıyor. İlk defa bir marka, mağaza ve benzeri şeylerle karşılaştığında araştırıp kim veya ne olduğunu öğrenirisin. Dolandırıcı olsa bile öğrenirsin. Hatta problemli yerleri, ürünleri burada insanlara anlatırsan foruma katkın da olur.

3060 alınmaz. 4060 al ya da 6700 XT falan.

Yahu bütçem olsa alacağım zaten ama maksimum buna yetiyor gücüm.

Yahu bir durun kavga etmeyin sorunum var size dile getiriyorum siz kavga ediyorsunuz yapmayın hocam lütfen.

9K seviyesine zaten var 4060 ilk sayfada attım. Senin dediğin kartlar ucuz değil ki?

Kafama takılan şey o dediğiniz kartlar 8 GB bunlar 12 GB performans farkı olacaktır mutlaka. Ayrica attığınız linkteki marka pek güvenilir gelmedi bana.

Kafama takılan şey o dediğiniz kartlar 8 GB bunlar 12 GB performans farkı olacaktır mutlaka. Ayrica attığınız linkteki marka pek güvenilir gelmedi bana.

Hayır olmayacak. Benim RTX 3060 12 GB'ı vereyim o zaman sana hem MSI markalı, hem de 2 seneye yakın Türkiye garantisi var. Ben de kendime linkteki RTX 4060'ı alırım ne dersin?

Teklifim ciddi.

Hayır olmayacak. Benim RTX 3060 12 GB'ı vereyim o zaman sana hem MSI markalı, hem de 2 seneye yakın Türkiye garantisi var. Ben de kendime linkteki RTX 4060'ı alırım ne dersin?

Teklifim ciddi.

Sıfır tercihimdir.

Sıfır tercihimdir.

O kartın 12 GB'ının bir işe yaramadığını biliyorsun değil mi? Ben diğer kartım olan 6600 XT 8 GB her oyundan bundan iyi performans veriyor.

Bu devirde sıfır 3060 12 GB almak ayaküstü kazık yemektir. Bu kartı alma da ne alırsan al.

Uzun ömürlü bir kasa istiyorum VRAM'lar çok önemli bir derecede o yüzden Galax veya Zotac 3060 12 GB almayı düşünüyorum.

Uzun ömürlü bir kasa istiyorum VRAM'lar çok önemli bir derecede o yüzden Galax veya Zotac 3060 12 GB almayı düşünüyorum.

Değil. 3060'ın gücü mü yetecek o ömre daha bugün bile ultra 60 FPS açamadığı kaç oyun var onun her yeri 12 GB olsa ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…