Gigabyte RTX 3070 için oyunda 72 derece iyi mi?

keremph

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba. Şu anda elimde Gigabyte 3070 eagle modeli bulunmakta. İlk kasayı aldığım zaman 69 derece sabitti tabii havalar daha serindi ancak şimdi kart 71-72 derecede çalışıyor %100'ken bulunduğum yerde hava durumunda 38 dereceyi gösteriyor sizce bu kartın ısısı normal mi? Aldığım zamandan bu yana 1 ay boyunca derece artışı hava sıcaklığına mı bağlı?

Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam. Tozlanmış olabilir.

Normal bence kasa havalandırması daha iyi olursa 65 civarını görebilir.

Bu havalarda bu sıcaklıklar normal. Mümkün mertebe az kullanmak gerek bu havalarda

2-3 derece sıcaklık farkı bence gayet iyi. 80 derece'nin üstüne çıkmasın yeterli sizin için.

Kullandığım Kasa Mesh Witcher Rdr gibi oyunlarda Psu'dan zaten yüksek ses geliyor kart %100 olunca ektra sesli çalışıyor. Yıllar sonra ilk defa pc aldım korkuyorum gibi biraz bu sesler normal midir acaba psu thermaltake 750 watt

Normal bence kasa havalandırması daha iyi olursa 65 civarını görebilir.
Kasa Havalandırması Ya Da ekran kartının tozlanmasını temizlemek gibi olaylar için farklı konu mu açmam gerek?

Ekran kartı 80'nin üstüne çıkmıyorsa normal sayılır. Yalnız RTX 3070 için önerilen 650Watt, 750Watt güç kaynağının yetmesi lazım. Çok gürültülü çalışıyorsa PSU'da belki bir sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…