Gigabyte RTX 4060 Ti 16 GB almak hata mı?

RYLes1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben yakın zamanda 45K'ya yeni bir sistem aldım ve bu sistemde 4060 Ti 16 GB var. Bunun yanında da i7 12700KF var, yani 0 darboğaz sistem. DDR5 32 GB RAM de var, soğutma sistemi de gayet iyi. Ama insanlar 4060 Ti 16 GB aldığım için hata yaptığımı, biraz sert bir dille söylüyorlar ve ben de bilgisayar için uzun zamandır para biriktirdiğimden zoruma gidiyor. Sizce hata mı yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hata yapmadın. Sadece daha iyi alternatifler var o kadar. Sıkma canını.

Hata şöyle sistem kötü değil gayet güzel. Fiyat bandını olarak şöyle bir sistem linki atayım mesela.
Daha iyisi alınabilirdi. Başka bir sorunu yok.örnek.

Hiç te bile.Sen Arkadaşlarının "sert dille" uyarılarını takma.İsteyene GTX 1650 bile yeter.Fiyat Olarak Pek Yorum Yapamam piyasayı Bilmiyorum.

4060 Ti 1080p kartı olduğu için 16 GB VRAM gereksiz. Bu yüzden insanlar tarafından çok eleştiriliyor. Bunu hata olarak sayma.
Hata zaten fabrika çıkışlı.
İnsanları fazla aldırış etmeyin kendisinde daha iyisi varsa başka insanın sevincini baltalar.
Yoksa iyi olanın kazanmasını istemez.
Kendi iradeniz ile seçim yapmışsınız, insanlar bu kararın üzerinde etkiliyse iradenizin ne anlamı kalıyor?

4070 Super daha iyiydi ama olsun 4060 Ti'ın da aşağı kalır yanı yok. Gerçi aralarında 10k fiyat farkı var. Ama paran olsaydı onu alabilirdin yine de hayırlı olsun sistemin.

4070 Super daha iyiydi ama olsun 4060 Ti'ın da aşağı kalır yanı yok. Gerçi aralarında 10k fiyat farkı var. Ama paran olsaydı onu alabilirdin yine de hayırlı olsun sistemin.
Şey bide bu 4060 ti 16 gb yi indirimli hazır sistemle 18.5 k ya aldım

Şey bide bu 4060 ti 16 gb yi indirimli hazır sistemle 18.5 k ya aldım
Ne güzel hocam 0 4060 ti zaten okadar değilmi ? Arkadaşlarınızı Takmayın Bırakın Ne Derlerse Desinler Siz Doğru Yapmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…