Bu yeterli, onlara boş yere para vermeye gerek yok bence.Arkadaşlar merhaba hangi ekran kartını almalıyım?
Gigabyte RTX 4060 TI Gaming OC GV-N406TGAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte RTX 4060 TI Gaming OC GV-N406TGAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte RTX 4060 TI Gaming OC GV-N406TGAMING OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4060 TI Dual OC DUAL-RTX4060TI-O8G 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 15.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu yeterli, onlara boş yere para vermeye gerek yok bence.
Aradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.ASUS vb. markalardan başka almak istemiyorum aslında
Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım GALAX yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, GIGABYTE takıntısı yapmaya gerek yok.ASUS vb. markalardan başka almak istemiyorum aslında
Tamamdır teşekkür ederimAradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.
Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım Galax yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, Gigabyte takıntısı yapmaya gerek yok.
Boş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım Galax yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, Gigabyte takıntısı yapmaya gerek yok.
Ben birazdaha araştırim en son karar veririmAradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.
Başka bir ekran kartı öneriniz varmı gene 4060 ti olsunBoş yere fazladan 2600 lira vermek istiyorsanız siz bilirsiniz hocam, 4060 Ti çok fazla güç harcamıyor zaten, attığım GALAX yeterli soğutmaya sahip, MSI, ASUS, GIGABYTE takıntısı yapmaya gerek yok.
Gigabyte RTX 4060 TI Windforce OC GV-N406TWF2OC-8GD 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu ekran kartı nasılAradaki fiyat farkı makul olsa mantıklı derdim ama bu kadar fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum. Galax iyi bir marka, isterseniz incelemelerine bir bakın karar vermeden önce. Asus da olsa Galax da olsa içindeki çip aynı olacak sonuçta, soğutma da yeterli iki modelde de.
Alabileceğin en kötü modellerden biri, ayrıca pahalı. 12.500 olsa düşünülür.
Teşekkür ederimAlabileceğin en kötü modellerden biri, ayrıca pahalı. 12.500 olsa düşünülür.