Gigabyte RTX 4060 Windforce alınır mı?

Hocam herhangi bir sıkıntı çıkarmaz ekran kartı kötüde değil sadece diğer markalara göre birkaç derece daha sıcak oda sıkıntı olmaz çok

4000 serisi genel olarak ısınmayan bir seri Gigabyte 3000 Eagle OC serisinde termal padlerin inceliğinden dolayı VRAM'ler isiniyordu fakat 4000 serisinde böyle bir sorun yok. PSU ileriye dönük olması için 700W seçilebilirdi. Şimdiden hayırlı olsun güzel sistem.

Hocam herhangi bir sıkıntı çıkarmaz ekran kartı kötüde değil sadece diğer markalara göre birkaç derece daha sıcak oda sıkıntı olmaz çok
Sorun olmaz. 4060 çok ısınmıyor.
dostlar peki sizce sistem fiyatına göre iyi midir? 550w 80plus psu bulunmakta biraz ona da tedirginlik yaşıyorum yeter mi yetmez mi diye. 2025 e girmemize kalmış 14 15 gün fiyatlar uçmadan ilk sistemimi almak istedim. Sizce doğru mu yaptım?

Fiyatına göre fena durmuyor ama ben olsam 4060 almak yerine 5000 serisini beklerdim PSU yeterli fakat ileride 5070 gibi kartlar takmak istediğin zaman 250W gibi TDP olursa sıkıntı yaratabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…