Gigabyte RTX 4070 Windforce O.C alınır mı?

Emrebey49

Hectopat
Daha fazla  
Hocam fiyatı fena değil ancak Windforce giriş seviye bir model, biraz sesli çalışıyor.

Şu modele bakabilirsiniz isterseniz.

Ekstra olarak 22K bütçede bunu da öneririm.

Kusura bakmayın yanlış yazdığım için banım vardı yazamadım 2K fiyat farkına değer mi performans olarak fark var mı?

Kusura bakmayın yanlış yazdığım için banım vardı yazamadım 2K fiyat farkına değer mi performans olarak fark var mı?
Ben de bu ikisi için konu açmıştım. Attığım yerde taksitle de uyguna satılıyor ama site güvenilir mi bilmiyorum olumsuz bir yoruma rastlamadım ama fazla yorum da bulamadım. Hepsiburada puanı 9.8

12 ay ayda 2091 tl ödeme fırsatı var. Başka yerlerde bu kadar uygun taksit görmedim.

Aynı firma Amazonda 23999 TL'ye satıyor.

AMD düşünürseniz ikinci elden 9 10 bin civarlarında 6900 XT 16 GB olanları var. Onlara da bakıyorum ama henüz karar veremedim. 2K monitörüm var. Ama gönlüm Nvidiadan yana.

Son düzenleme:

Taksit imkanı bayağı iyiymiş ama bende siteyi ilk defa görüyorum güvenemedim.

Windforce giriş seviye bir model. Attığımız kartlar soğutma olarak vs iyiler. Performans olarak aynılar. Belki maksimum 5 FPS fark vardır. Soğutma ve tasarım farkları. 2K değer mi sorusuna gelirsek eğer sisteminde yükseltmek istediğin başka parça yoksa değer. Ama işlemci, soğutma filan değiştirecsksen onları değiştir bence. Ama değiştirmiyorsan her türlü değer 2K TL'lik fark.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…