Giganın PSU'lar berbat,
Laptopları facia,
Anakarlarda eski kalitede degil, gamigx te sorun yasayanlar çok oldu. Malzeme kalitesi eskisi gibi degil.
Ekran kartı da bunlar gibidir muhtemel.
Asus dan şaşmamanızı öneririm ama piyasaki xfx, sapphire gibi ekran kartlarından daha iyidir. bütçenizi zorlayabilirseniz bence asus tarafına yönelin derim.
Asus dan şaşmamanızı öneririm ama piyasaki xfx, sapphire gibi ekran kartlarından daha iyidir. bütçenizi zorlayabilirseniz bence asus tarafına yönelin derim.
Hocam sadece oyunsa çok takılmaya gerek yok. Ben daha çok bütçe varsa ASUS TUF Gaming derim. Ben 3070 Ti TUF Gaming ile mining yaparken o kadar ısınmaya rağmen harika bir soğutma bloğuna sahip. Hatta ekran kartını satarken çocuk bu kart fazla ısınmıyor dedi. Harika bir karttır dedim. Kendi kullandığım deneyimim yazmak istedim. Ülkemizde pahalı. Bütçe varsa tavsiyem.
3 yıldır ASUS Dual RX 6650 XT kullanıyorum tek bir sıkıntısını dahi görmedim. Ekran kartı kısmında alınabilecek 3-4 marka dışı bence garanti alınacak bir marka yok, ama yine de siz daha iyi bilirsiniz hocam garanti olsun deniliyorsa ASUS ve MSI'dan şaşılmamalı görüşümce.