Gigabyte RTX 5070 Windforce OC kötü mü?

Bütçe
31.000 TL

Anylaki

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5070 ekran kartı alacağım. bütçem başlıktaki marka ve modele yetiyor. Fakat hakkında birkaç tane olumsuz yorum gördüm. Soğutmasının kötü olduğunu, inanılmaz sesli çalıştığını vs. söyleyenler var ama duyulmayacak derecede sessiz ve sıkıntısız çalıştığını söyleyenler de var. Doğrusu nedir? Bilgi verebilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, kötü. Windforce serisinin soğutması vasat.
Ürünü satın alıp kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda 1 tane kötü yorum görmedim. Soğutmasının iyi olduğunu ve sessiz çalıştığını söylüyorlar ama forumlara baktığımda tam tersi söyleniyor. Çözemedim açıkçası.

Arkadaşlar merhaba, 5070 ekran kartı alacağım. Bütçem başlıktaki marka ve modele yetiyor. Fakat hakkında birkaç tane olumsuz yorum gördüm. Soğutmasının kötü olduğunu, inanılmaz sesli çalıştığını vs. söyleyenler var ama duyulmayacak derecede sessiz ve sıkıntısız çalıştığını söyleyenler de var. Doğrusu nedir? Bilgi verebilecek var mıdır?

Aynı ekran kartını kullanıyorum ve memnunum MSI Gaming Trio bile 72 -73 derecede çalışırken
Windforce 5070 230 -260W arasında 68-71 derece fanları 2000 RPM de çalışıyor ve az ses çıkarıyor ben duymuyorum Max fan RPM olarak 3500 zaten.

Ürünü satın alıp kullanan kişilerin yorumlarına baktığımda 1 tane kötü yorum görmedim. Soğutmasının iyi olduğunu ve sessiz çalıştığını söylüyorlar ama forumlara baktığımda tam tersi söyleniyor. Çözemedim açıkçası.

Onlar muhtemelen ağır oyunlar oynamıyorlar veya ekran kartları hakkında pek bilgileri yok. Kişilerin yapmış olduğu FurMark strest testlerine veya MSI kombuster testlerine bak. FurMark testin de 1080p 8X MSAA ayarlarda 5 dakika oldukça yeterli.

Tekonoloji kanalları veya inceleme yapan web siteler, Ekran kartlarının satıldığı web sitelerdeki yorumlar kısmına bakıp ekran kartı alma. Verilen değerler asla tutmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı