Bu iki ekran kartı arasında kararsız kaldım. Teknopanda sistemi almayı düsünüyorum fakat biri 5700 XT almamı önerdi. Ne yapsam bilemiyorum coktandır RTX2060 almayı düsünüyordum ve süper bulunca da bayağı sevindim bütçem de 6500-6700 arası ama zorlarsam 7500 olur sanırım. Aşağıya benim baktığım ve önerilen sistemin linkini koyuyorum.
TEKNOPANDA/MSI GeForce GTX 1660 SUPER VENTUS XS OC 6GB/AMD Ryzen 5 3600/16GB DDR4/480GB SSD/Geforce Espor PC En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TEKNOPANDA ITOPYA'da.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Peki teknopanda sistemini alınır mı? Bir önceki konu baslıgında kasayı değiştirme hakkında yazmıştım. Kasanın kalitesiz oldugunu söylediler. Thermaltake G33 750W var fakat PC 7500 gibi bir fiyata ulasıyor onunla degistirince. Bir de SSD’yi XPG’nin M.2 SSD’siyle degistirince 7.600 gibi bir şey oluyor. Sizce alınır mı yoksa o fiyata daha iyi bir sistem bulabilir miyim?
Tesekkürler ama RTX2060 Super bakıyorum bulabilirsem alacağım ve ayrı yerlerden de almak istemiyorum tüm parcaları acıkcası cok bilgili degilim bu konularda ama yine de cok tesekkür ederim.
Peki neden acıklarsanız cok sevinirim. Cok bir bilgim yok cünkü ve Gigabyte RTX2060 Super Windforce yerine ASUS ROG STRIX RTX2060 buldum da o alınır mı?