LastSiege Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 81 1 Ekim 2023 #1 Gigabayte veya PNY 4060 Ti alacağım, aradaki fiyat farkına değer mi yoksa PNY alıp geçeyim mi?
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2023 #2 İkisi de güzeldir. Ben de PNY kullanıyorum, oyundayken 60 dereceyi geçmiyor.
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 1 Ekim 2023 #3 LastSiege dedi: Gigabayte veya PNY 4060 Ti alacağım, aradaki fiyat farkına değer mi yoksa PNY alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... PNY daha güzel duruyor.
LastSiege dedi: Gigabayte veya PNY 4060 Ti alacağım, aradaki fiyat farkına değer mi yoksa PNY alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... PNY daha güzel duruyor.
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 1 Ekim 2023 #4 LastSiege dedi: Gigabayte veya PNY 4060 Ti alacağım, aradaki fiyat farkına değer mi yoksa PNY alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside sağlam marka ama Gigabyte'ın soğutması biraz daha iyi.
LastSiege dedi: Gigabayte veya PNY 4060 Ti alacağım, aradaki fiyat farkına değer mi yoksa PNY alıp geçeyim mi? Genişletmek için tıkla... Hocam ikiside sağlam marka ama Gigabyte'ın soğutması biraz daha iyi.
LastSiege Centipat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 81 1 Ekim 2023 #5 Laveria fredy dedi: PNY daha güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Duruyor zaten de soğutma önemli bir de yazılım 464250 dedi: Hocam ikiside sağlam marka ama Gigabyte'ın soğutması biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değer mi hocam
Laveria fredy dedi: PNY daha güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... Duruyor zaten de soğutma önemli bir de yazılım 464250 dedi: Hocam ikiside sağlam marka ama Gigabyte'ın soğutması biraz daha iyi. Genişletmek için tıkla... Aradaki fiyat farkına değer mi hocam
Laveria fredy Decipat Katılım 29 Ağustos 2023 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 1 Ekim 2023 #6 LastSiege dedi: Duruyor zaten de soğutma önemli bir de yazılım Aradaki fiyat farkına değer mi hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 3 fanlı zaten soğutma konusunda bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Reddit'de olumlu yorumlar var.
LastSiege dedi: Duruyor zaten de soğutma önemli bir de yazılım Aradaki fiyat farkına değer mi hocam Genişletmek için tıkla... Hocam 3 fanlı zaten soğutma konusunda bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Reddit'de olumlu yorumlar var.