Gigabyte RTX4070 Ti Windforce OC alınır mı?

Hocam ilerleyen zamanlarda 2K ekranda VRAM sorunu yaratır mı? Şuan 3070 kullanıyorum, bazı oyunlarda VRAM uyarısı veriyor. O yüzden karar veremedim.

Hocam ilerleyen zamanlarda 2K ekranda VRAM sorunu yaratır mı?
Hayır sanmıyorum 12gb vram yeterli şuanlık ama. Yeterli olmasa bile Sistemdeki fazla ram'den biraz ayırıp vrama ekleyebiliyor ama çok verimli olmuyor tabi. 12gb vram ile kafan rahat olsun.

Elektronik ürünlerde ciddi zamlar kapıda. Gemiler Afrika'nın güneyinden geçip Cebeli Tarık'dan Akdeniz'e girebiliyor. Süveyş kanalından geçemedikleri için hem taşıma maliyeti arttı hemde ürünler gecikmeli geliyor ve stok sorunları başlayacak. O yüzden ne alacaksanız beklemeyin alın.

27k ya vatanda satıldı bu hafta bu ürün.

Gigabyte 4070 Ti eagle OC modelini kullanıyorum herhangi ısınma vs. sorunu ile karşılaşmadım. Ben 28k ya aldım

Hocam ilerleyen zamanlarda 2K ekranda VRAM sorunu yaratır mı? Şuan 3070 kullanıyorum, bazı oyunlarda VRAM uyarısı veriyor. O yüzden karar veremedim.
VRAM düşünüyorsan 4070ti Super 16 GB çıkmasını bekleyebilirsin. 2k müthiş kart ancak 12GB ilerisi için sıkıntı. Bende bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…