scout22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2015 Mesajlar 1.203 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #11 KadirSMZ dedi: Gigabyte RX 460 2 GB modelini 453 TL'den almış bulunmaktayım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kart hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşır mısın?
KadirSMZ dedi: Gigabyte RX 460 2 GB modelini 453 TL'den almış bulunmaktayım. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kart hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşır mısın?
zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 14 Eylül 2016 #12 Hayırlı olsun. İyi fiyat. Testlerini bekleriz.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #13 scout22 dedi: Kart hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılma olmuş. Ürünü internetten sipariş ettim. Önümüzdeki hafta içerisinde elime ulaşacak. Ayrıntılı incelemesini yapacağım.
scout22 dedi: Kart hakkındaki görüşlerini bizlerle paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlaşılma olmuş. Ürünü internetten sipariş ettim. Önümüzdeki hafta içerisinde elime ulaşacak. Ayrıntılı incelemesini yapacağım.
KadirSMZ Hectopat Katılım 3 Temmuz 2016 Mesajlar 851 Çözümler 1 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2016 #14 zevheri dedi: Hayırlı olsun. İyi fiyat. Testlerini bekleriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
zevheri dedi: Hayırlı olsun. İyi fiyat. Testlerini bekleriz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 11 Eylül 2020 #15 Dostum, zaten 75 Watt bir kart yani ısınacak bir kart değil, Sapphire Dual modelini kullanmıştım 2016 yılında, gayet serin çalışıyordu. Gigabyte da alsan seni üzmez.
Dostum, zaten 75 Watt bir kart yani ısınacak bir kart değil, Sapphire Dual modelini kullanmıştım 2016 yılında, gayet serin çalışıyordu. Gigabyte da alsan seni üzmez.