Başlıkta bahsettiğim ekran kartını almayı düşünüyorum ama AMD Driver'ları ile ilgili hep bir sorun olduğunu okudum. Sizce alınır mı yoksa NVIDIA GTX 16 serisinden bir ekran kartı mı almalıyım? 10 15 FPS az olsun ama kart sorunsuz olsun mantığıyla?
Aradığın stabilite ise; ekstra fan ayarı, voltaj ayarı, sürücü falan uğraşamam dersen NVIDIA, aradığın ekran kartının güçlü olması ve her türlü sıkıntıda vs. uğraşmaktan çekinmem diyorsan AMD.
Asıl Nvidia'nın hep driver sorunu var. AMD ekran kartları gözümde fiyat performans için. Üst seviye bir pc toplayacaksan nvidia tavsiye ederim. Ama elindeki para az ve bu paradan en iyisini elde etmek istiyorsan alınabilir.
Asıl Nvidia'nın hep driver sorunu var. AMD ekran kartları gözümde fiyat performans için. Üst seviye bir pc toplayacaksan nvidia tavsiye ederim. Ama elindeki para az ve bu paradan en iyisini elde etmek istiyorsan alınabilir.
Başlıkta bahsettiğim ekran kartını almayı düşünüyorum ama AMD Driver'ları ile ilgili hep bir sorun olduğunu okudum. Sizce alınır mı yoksa NVIDIA GTX 16 serisinden bir ekran kartı mı almalıyım? 10 15 FPS az olsun ama kart sorunsuz olsun mantığıyla?
GTX 16 serisi şuan en iyi alınabilir 1660 super var fyiatı 2000 TL filan yani arada %20 civarı fiyat farkı var ama aynı şekilde stok halde de arada %20 civarı performans farkı var tabi 14 GBPS ise yani indirim vs bekleyip ucuza bulursan 2060 da olabilir Gigabyte ise kötü diyorlar nedense bu model için XFX'e bakabilirsin fiyat farkı çok olmayacaksa 2060.