Gigabyte RX 5600 XT alınır mı?

ParaDelta7

Femtopat
Başlıkta bahsettiğim ekran kartını almayı düşünüyorum ama AMD Driver'ları ile ilgili hep bir sorun olduğunu okudum. Sizce alınır mı yoksa NVIDIA GTX 16 serisinden bir ekran kartı mı almalıyım? 10 15 FPS az olsun ama kart sorunsuz olsun mantığıyla?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire modelini kulanıyorum çok memnunum , Gigabyte alacaktım bende ama malzemesi plastik dediler ondan Sapphire aldım iyiki almışım tavsiye ederim .

Asıl Nvidia'nın hep driver sorunu var. AMD ekran kartları gözümde fiyat performans için. Üst seviye bir pc toplayacaksan nvidia tavsiye ederim. Ama elindeki para az ve bu paradan en iyisini elde etmek istiyorsan alınabilir.

Asıl Nvidia'nın hep driver sorunu var. AMD ekran kartları gözümde fiyat performans için. Üst seviye bir pc toplayacaksan nvidia tavsiye ederim. Ama elindeki para az ve bu paradan en iyisini elde etmek istiyorsan alınabilir.
Wattman'i duymadın sanırsam.

Kaliteli ve serin olsa da saat hızı düşük olduğundan diger 5600XT'lerden 1-2 bilemedim 3 fps daha az verecektir. Fakat o kadar da önemli değil bence.

GTX 16 serisi şuan en iyi alınabilir 1660 super var fyiatı 2000 TL filan yani arada %20 civarı fiyat farkı var ama aynı şekilde stok halde de arada %20 civarı performans farkı var tabi 14 GBPS ise yani indirim vs bekleyip ucuza bulursan 2060 da olabilir Gigabyte ise kötü diyorlar nedense bu model için XFX'e bakabilirsin fiyat farkı çok olmayacaksa 2060.
Sapphire modelini kulanıyorum çok memnunum , Gigabyte alacaktım bende ama malzemesi plastik dediler ondan Sapphire aldım iyiki almışım tavsiye ederim .
Pulse malzemesi de plastik değil mi?

Ben olsam RTX 2060 alırdım. Neredeyse aynılar. İleride RTX ile çıkan oyunları da güzelce oynardım. Cyberpunk gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…