Gigabyte RX 5600 XT Gaming OC alınır mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfır GTX1660 Super al bence.
2.250 TL'ye sıfır RX 5600 XT bulunmaz dostum.
Dün Pulse modeli Gaming Gecesi indiriminde tam o fiyata idi.

Ben sana MSI ya da ASUS'un TUF modellerini öneriyorum daha kaliteli gibi hissediyorum ben.

ASUS markasının TUF modelleri sıkıntılı hocam o toplara hiç girilmez.

Sapphire markasının Pulse modelleri ısınıyordu herhalde öyle hatırlıyorum.

2.200 TL'ye aynı markanın 1660 Super modeli var sıfır olarak bunu alabilirim. 5600 XT 5 aylık 2 el.
Bu modeli kullanan arkadaşlar varsa soğutma performansı falan nasıl hiç bilmiyorum.

Sıfır 1660S öneririm. Hangi marka? Gigabyte, EVGA, Palit ise çekinmeyin güvenilir markalar.

Bu kart alınabilir mi? GTX 1660 Super'e göre performansı nasıl? AMD kartları almak istemiyorum ama fiyatı bana bayağı bir uygun geldi son kez şansımı denemek istiyorum.

Son zamanlarda forumda yaşanan AMD kaynaklı driver problemlerinden ikisini çözdüm. Birisi DDU ile temizlik yapmadan driver güncellemesi yapmıştı ve dediğimi yapınca düzeldi. Diğeri ise başka bir kartın vBIOS'unu yüklemişti. Ondan dolayı mavi ekran alıyordu. AMD kanadında son zamanlarda olan driver problemlerinde kullanıcı hataları da mevcut ancak ben hala Nvidia diyorum. 1660 Super alırım, rahatıma bakarım.

Dostum 2. el Gigabyte RTX 2060 buldum 2.500 TL kutu fatura garantili alınır mı?
Galax RTX 2060 Super aldım konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…