Teyo emmi Femtopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 12 5 Ağustos 2020 #1 Gigabyte Radeon RX 5600 XT Windforce OC için soğutma önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #2 Sıvı soğutma bloğundan mı bahsediyorsunuz?
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 5 Ağustos 2020 #3 Teyo emmi dedi: Gigabyte Radeon RX 5600 XT Windforce OC için soğutma önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner'da fanları 50-60'a getirin.
Teyo emmi dedi: Gigabyte Radeon RX 5600 XT Windforce OC için soğutma önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam MSI Afterburner'da fanları 50-60'a getirin.
Lochart Decapat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 776 Çözümler 2 5 Ağustos 2020 #4 UV + Fan profili ile güzel bir sıcaklık düşüşü yaşayabilirsin.
Teyo emmi Femtopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 12 5 Ağustos 2020 #5 SHER-LOCKED dedi: Sıvı soğutma bloğundan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır fan olsa daha iyi olur bütçem düşük
SHER-LOCKED dedi: Sıvı soğutma bloğundan mı bahsediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır fan olsa daha iyi olur bütçem düşük
SHER-LOCKED Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ekim 2017 Mesajlar 8.249 Makaleler 2 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2020 #6 Teyo emmi dedi: Hayır fan olsa daha iyi olur bütçem düşük. Genişletmek için tıkla... Arctic accelero alabilirsin ama ekran kartının zaten soğutucusu var neden yenisini alıyorsun?
Teyo emmi dedi: Hayır fan olsa daha iyi olur bütçem düşük. Genişletmek için tıkla... Arctic accelero alabilirsin ama ekran kartının zaten soğutucusu var neden yenisini alıyorsun?
Teyo emmi Femtopat Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 12 5 Ağustos 2020 #7 SHER-LOCKED dedi: Arctic accelero alabilirsin ama ekran kartının zaten soğutucusu var neden yenisini alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartında ısınma problemi olduğu için
SHER-LOCKED dedi: Arctic accelero alabilirsin ama ekran kartının zaten soğutucusu var neden yenisini alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartında ısınma problemi olduğu için