Gigabyte RX 570 alınır mı?

Azzlack

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar, geçtiğimiz haziran bilgisayar topladım. Bütçem çok kısıtlıydı ve "Black Friday"e kadar 1030GT ile idare ettim. Şimdi ise RX 570 almak istiyorum. Şu sıralar en uygun fiyatlı RX 570 modeli Gigabyte ve XFX'te mevcut. Gigabyte almak istiyorum ama Gigabyte'ın RX 570 modellerinde ses problemi var diyorlar, sizce bu doğru mu?
Yoksa hiç ikilemde kalmayıp XFX alayım mı?
Yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler.

XFX gayet kaliteli bir marka XFX alabilirsin.

Bence direk al dolar zaten fırlıyor 1-2 güne kalmaz 200-300 lira arttırırlar fiyatını. Ben rx460 kullanıyorum kıçı kırık işlemci ile çoğu oyunu oynayabiliyorum 40-50 fps ile. Rx570 her haliyle işini görür.

Sanırım Gigabyte derken aşağıdaki kartı kast ediyorsunuz: (1763 TL)

Bunun yerine 1650 Super daha iyi olacaktır:

1880 TL fazla geliyorsa, bu cuma olacak İncehesap gaming gecesini takip edip bütçenize uygun olan bir ekran kartı indirime girerse alabilirsiniz.

Tüm sistem özellikleriniz nedir?

570'in fiyatları çok arttığı için 1650S almanız daha iyi olur.
Ryzen3 1200
Adata 8g 3000mhz
450w psu
Teşekkürler

2 Ay önce sıfır PC topladım yakın tanıdığıma Gigabyte 8 GB olan RX 570 satın aldım sorunsuz geldi ses falan yoktu fakat şimdi alınmaz dolar yüzünden aşırı fiyatlar yükselmiş onun yerine GTX 1650 almanızı öneririm.

Verdiğiniz tavsiye için teşekkür ederim.Gaming gecesine bakacağım ama aynı zamanda kasım indirimleride yaklaşıyor hangisi daha uygunsa ona yöneleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…