Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC Soğutma Performansı

nova23

Kilopat
Arkadaşlar bu modeli kullananlar veya bilgisi olanlar soğutması hakkında bilgi verebilir mi? Forumda birkaç tane konu var ama cevaplayanlar kullanandan ziyade Gigabyte markası kalitelidir yorumunu yapmış. Direkt bu model hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutması gayet iyi bir model. Sinerji'de fiyatı uygun. Değerlere videolardan bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar bu modeli kullananlar veya bilgisi olanlar soğutması hakkında bilgi verebilir mi? Forumda birkaç tane konu var ama cevaplayanlar kullanandan ziyade Gigabyte markası kalitelidir yorumunu yapmış. Direkt bu model hakkında bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim.
Soğutması rx5700 xt modelleri arasında sapphire den sonra gelen bi model diye biliyorum bir ara çok araştırdım.

Soğutması gayet iyi bir model. Sinerji'de fiyatı uygun. Değerlere videolardan bakabilirsiniz.

2 videoya da bakmıştım. Soğutması iyi gibi. Ama forumda sapphire nitro modelinin soğutmasının daha iyi olduğu ve forumda gigabyte ekran kartlarında kronik fan arızası yaşayanları okudum. O yüzden emin olamadım. Nitro modeliyle aradaki farka değer mi sizce?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı