Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC vs. ROG STRIX RX 5700 XT

Makaleler
1
Bu iki kart arasında kaldım. ASUS olanı sipariş ettim fakat kronik vida sorunu ile uğraşmak istemediğim için iptal ettim. Diğer yandan ciddi bir indirim var. Gigabyte olan daha soğuk çalışması ve kronik sorunun bulunmaması nedeniyle ona daha yakınım. Sizin fikirleriniz nelerdir? Yardım eden herkese şimdiden teşekkürler.

Gigabyte alın. ROG sıtriks olunca bir şey olmuyor merak etmeyin . En iyi RX 5700 XT modeli diyebilirim Gaming OC'ye. Aslında Nitro+ derdim fakat Sapphire haterları üstüne atlasın istemiyorum.

RX 5700 XT'nin Sapphire Nitro+ modelleri soğutma açısındanda başarılı dilerseniz onlarada göz atabilirsiniz.

Ben de 2070S almak isterim fakat bütçeyi zar zor 3700'den 4300'e çıkardım. İndirimlerle birlikte iyi bir soğutmaya sahip 2070S max 4400'e düşer mi? İndirim beklerken şu an almayı düşündüğüm kartların fiyatı artar diye çekiniyorum. Malum dolar kuru yerinde durmuyor.

Paranızı dolara çevirip cuma gününe bekleyebilirsiniz? Ya 2080 ya da 2070 veya bunların super versiyonlarından en az bir tanesi indirime giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…