Gigabyte RX 5700 XT ısınma sorunu

Hocam hala ısınma sorunu devam ediyor mu bende aynı kartı aldım yarın elime ulaşcak fakat soru işareti kaldı aklımda.

Sürücüyle ilgili olduğunun sanmıyorum, ekran kartının normal çalışma sıcaklığı o şekilde. MSI RX 5700XT Gaming X ve Sapphire Nitro+ da aynı sıcaklıklarda çalışıyor.

Düzeltme: MSI ve Sapphire modelleri 6-7 derece daha serin çalışıyor. Stress testte 83-85 dereceyi görüyor.

Sürücüyle ilgili olduğunun sanmıyorum, ekran kartının normal çalışma sıcaklığı o şekilde. MSI RX 5700XT Gaming X ve Sapphire Nitro+ da aynı sıcaklıklarda çalışıyor.

ASUS TUF olsa bayağı ısınır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GIGABYTE RX5700XT Gaming OC var ve mevcut olarak 20.4.1 sürümü yüklü. Lumion'dan render alırken 75'i geçtiğimi hatırlamıyorum standart mod ayarlıyken, size hem standart modda yaptığım hem de otomatik overclock ayarı seçiliyken 3D Mark sonuçlarmı atıyorum.
Standart Mod:
Otomatik Overclock:
Burada derecelerim gözükmediği için ayrıca otomatik overclok modunda bir test daha yapıp görsel olarak atacağım.
Ekleme:
Az önce yaptım testi ve aldığım sonuçlar şu şekilde:

Bir de Undervolt otomatik ayarlı bir test yapatım dedim onda da derecelerim şu şekilde çıktı:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…