Gigabyte RX 5700 XT nasıldır?

Kartın sorunlu gelip gelmemesi resmen şans işi hocam biliyor musunuz. Yok kartta sorun yokmuş sorun donanımsalmış diyorlar birde. RAM'ler ekran kartıyla uyumsuzmuş, yok anakart çöp olunca böyle oluyormuş bilmem ne. Şimdi sorun yaşamasanız ilerde yaşarsınız bu kartla. Yani burada kimsenin fanboyluk yaptığı yok gerçekler böyle, inanmayan internet üzerinden de araştırabilir bu kartları.

Yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum, hiçbir sıkıntısı görmedim. Oyunlarda %40 fan hızında 70-72 derecelerde geziyor. Sinerjide şuan 3000 TL'ye satılıyor. Alabileceğin en iyi F/P RX 5700XT ekran kartı. Ben aldığımda 20.1.1 driver sürürümünü kurdum ve Fressync harici diğer ayarları kapatıp öyle kullandım. Alacaksan benim söylediğim driver ile kullanmanı tavsiye ederim.

Yaklasik olarak 1,5 ay önce aldigim ekran karti modeli MSI RX 5700 XT Gaming X. Acikcasi Ultra ayarlarda 75 Derece nin üstüne ciktigini daha yasamadim. Ve acikcasi ben memnunum vermis oldugu Performans degerlerinden. Tavsiye edermiyim? Kesinlikle...

AMD ekran kartiyla daha onceden kotu bir tecrube yasadiginiz icin her modelde ya simdi ya da ileride kesin sorun yasarsiniz diye bir iddiada bulunmaniz sacma. Uzun zamandir sorunsuz bu kartlari kullanan kisiler de var. Her kartta oldugu gibi bu kartta da problem cikma ihtimali var tabii, teknolojik aletlerde durum boyle. Yasadiginiz kotu tecrubeden dolayi gecmis olsun diyorum ama siz gene de kesin bu kartta sorun yasayacaksin diyerek buyuk konusmayin bence

İnternet üzerinde bir sürü örneği mevcut hocam araştırıp bakabilirsiniz 10 dakikanızı alır. Bu forum olabilir veya başka teknoloji forumları olabilir. Millet ortada dolanıyor ''Arkadaşlar en stabil AMD yazılımı hangisi'' diye. Daha geçen bu forumda gene öyle bir konu gördüm. Yani insanlar o kadar para verip mağdur oluyorlar bu hak değildir. 100 kart satılıyorsa garanti 60 veya 70 kart sorunlu. Ben büyük konuşmuyorum gördüklerime dayanarak bunları söylüyorum, kötü tecrübe yaşamamında etkisi var ama örnekler çok. Bir ara bu forumu veya başka forumları dolaşın AMD kartlar ile ilgili sorun yaşayan bakın bakalım kaç tane insan göreceksiniz.

OC modelini mi kullanıyorsunuz? Furmark testi ağır bişey mi? Hayatımda hiç güzel PC'm olmadı yaptirmadim
Evet, testin ağırlığı konusunda bilgim yok ama testlerin hepsinde sıcaklığın aynıydı. Fifa19 ve PES19 gibi oyunlarda fan çalıştırdığını görmedim. Diğer oyunlarda da 63 dereceyi geçtiğini görmedim. Isınma dediğim gibi bana göre Gigabyte yüzüne değil.

Biliyorum yazilim problemi yasayanlari cok gordum evet. Ama artik guncellemelerle hata oranini baya dusurduklerini de cok duyuyorum

Kardeşim alma dediğim insanlar burada alıp sorun yaşadı sonra önerdiğimizi aldı. O kişiler yaşayarak öğrenmesi gerekiyormuş. Belli ki yaşayarak öğrenmen gerekiyor senin de. Gönlünden geçeni al. İlerde sorun yaratırsa yardımcı olabiliriz inşallah.

Teşekkürler arkadaşlar, bu arada işlemci ryzen 5 3600,ram t-force nighthawk 2x8gb, samsung Evo 500gb ssd, anakart msi tomahawk max, kasam da dark guardian atx, bu sistemi de göz önünde bulundurursanız yorum yaparken memnun olurum.

Hayirlisi. Ben bir sans verecegim. Cevremde sorun yasayan olmadi bakarsin bende de oyle olur. Bu arada konudan tamamen bagimsiz, Kingston A400 ssd'den memnun musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…