Gigabyte RX 580 Güç Işığı Sürekli Yanıp Sönüyor

Hocam, işlemci: intel i7 4790K, anakart: asus Z97-A modelleridir.Çözüm bulunca benimle paylaşırsanız sevinirim.
1 gün önce BİOS'u güncelledim ve yaklaşık 5 derece kadar düşüş oldu ısınmada. BİOS'unuz güncel değil ise güncelleyin.

Hocam
Evet Gigabyte RX580 8GB. Kontrol edin Bios sürümünüzü ve ona göre yapın.
Hocam bios güncellemeden önce kaç derece görüyordunuz, şimdi kaç derece görüyorsunuz ? Bende pubg ultra ayarlarda kart 82 ila 85⁰C arasında gidip geliyor. Kasamda 9 adet fan olmasına rağmen durum bu şekilde oluyor.

Önceden 83° yi geçtikten sonra bilgisayar kapanıyordu yani daha fazla oluyodur fakat şimdi maksimum 77° oluyor. Sanırım RX580'in GİGABYTE versiyonu fazla iyi soğutamıyor.

Sana katılıyorum. Bundan önce Asus Dual Gtx 1060 kullanıyordum. 75⁰C'yi aştığını hatırlamıyorum. Mevcut bios ile yeni bios aynı olsa dahi güncelleme yapsam. Düzelme şansı olur mu acaba?
Önceden 83° yi geçtikten sonra bilgisayar kapanıyordu yani daha fazla oluyodur fakat şimdi maksimum 77° oluyor. Sanırım RX580'in GİGABYTE versiyonu fazla iyi soğutamıyor.

Gigabyte RX590 Ekran kartım var aynı sorunu bende yaşıyorum.
ekran bir anda kararıyor bilgisayarın tüm fanları dönmeye devam ederken ekran kartının ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. Bilgisayar kapatma tuşuna bastığımda kapanmıyor Düzelmesi için reset atmak zorunda kalıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben PSU değiştirdim ve sorunum kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…