Gigabyte RX 590 sistem düşük performans

buraksehir

Decapat
Yeni bilgisayar topladım.
1-MSI B450M GAMING Plus anakart.
2-Ryzen 5 2600 işlemci.
3-Corsair Vengeance LPX 16 GB 3000MHz DDR4 RAM CMK16GX4M1D3000C16.
4-SilverStone strider 500W 80+ Power.
5- Gigabyte RX 590 ekran kartı
6-1TB M.2 SSD INTEL660P.

Ekran kartım performansı olması gerekenden çok daha az performans gösteriyor %50 oranında.
Bilgisayarı yeni topladım, Windows orijinal, virüs yok.
Evimde 1050 Ti bilgisayar var Pentium G4560'lı, o bilgisayar bile kat kat daha fazla FPS değerleri alıyorum.
GPU performans ölçen sitelerde de değerleri olması gerekenin yarısı gözüküyor.
IMG_20190905_085220-min (1).jpg

Onlara Tam itimat etmeyiniz. Kendi kullanımınız üzerinden yorum yapınız. Fps testleri üzerinden değerlendirmekde fayda var. Testleri boşverin kendi kullanımlarınızı msi yazılımdan paylaşın

Dostum şuan kullanmakta olduğum bilgisayar bu şekil internet sitelerinde o oyunu kaldırmaz bunu açamaz şunu yapamaz diyordu ama gel gör ki açamaz dediği oyunda ayarları yükselterek 40-50lerde ayarları düşürerek 60-70lerde oynatıyordu.

Onlara Tam itimat etmeyiniz. Kendi kullanımınız üzerinden yorum yapınız. Fps testleri üzerinden değerlendirmekde fayda var. Testleri boşverin kendi kullanımlarınızı msi yazılımdan paylaşın
Oyunlarda da performans değerleri çok fazla düşük. Net bir bilgi olsun diye o değerleri verdim. Oyunlarda yüksek fps alıyorum sitede düşük fps alıyorum değil olay.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı