Gigabyte RX 6700 XT eagle alınır mı?

Bütçe
11500

Kohster

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem bu kartın fiyatı civarında. Açıkçası oyunlarda 1-2 FPS'i önemseyen birisi değilim. Fiyattan yukarı çıkmayacak şekilde (daha düşük fiyatlarda da olabilir) bu kart için farklı marka öneriniz veya farklı model/marka öneriniz var mıdır? Bugün R5 5600 sipariş ettim. Buna denk bir de ekran kartı almak istiyorum. Ayrıca kullandığım güç kaynağı zamanında kasayla birlikte gelen "Power Boost 500W" modeli. Bu sistemi taşır mı? Şu anki sistemim imzamda bulunuyor. Parçaları bu sisteme upgrade edeceğim.

RX 6700 XT

Alınır, bende 6700XT'yi bugün 5600 ile birleştirdim. Ekran kartını kesinlikle tavsiye ederim. Ama PSU konusunda biraz sorun olabilir.

Alınır, bende 6700XT'yi bugün 5600 ile birleştirdim. Ekran kartını kesinlikle tavsiye ederim. Ama PSU konusunda biraz sorun olabilir.

Ben de iki arada bir derede kaldım bu konuda. 6700XT'nin Sapphire Pulse modeli de var. Bu modeli alırsam PSU'da alabilirim ancak bu model ne kadar tutuluyor, Gigabyte ile aralarında çok fark var mı bilgi sahibi değilim.

Ben de iki arada bir derede kaldım bu konuda. 6700XT'nin Sapphire Pulse modeli de var. Bu modeli alırsam PSU'da alabilirim ancak bu model ne kadar tutuluyor, Gigabyte ile aralarında çok fark var mı bilgi sahibi değilim.
Hocam ben XFX'in 3 fanlı modelini kullanıyorum ancak ısı değerleri düşük tekrar alsam 2 fanlı düşünürdüm fiyat iyi ise. Pek fark olmayacaktır ısı konusunda.

Hocam ben XFX'in 3 fanlı modelini kullanıyorum ancak ısı değerleri düşük tekrar alsam 2 fanlı düşünürdüm fiyat iyi ise. Pek fark olmayacaktır ısı konusunda.

Bu ikiliyi satın aldım hocam.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    50,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…