Arkadaşların dediği gibi bence RX 9060 XT tercih etmelisin sorunun cevabına gelirsek ben de aynı ekran kartını kullanıyorum ve çok memnunum 60 dereceyi geçtiğini görmedim bile kartın. 7700 XT ne kadar güçlü bir kart olsa da yenilik ve daha fazla performans amacıyla 9060 XT tercih edilmeli VRAM farkı da var tabii ki.
Bütçen ne kadar?Önerebileceğiniz hazır sistemler var mı arkadaşlar 9060XT.
35 40 hocamBütçen ne kadar?
35 40 hocam
SağolunBunu alabilirsin.
![]()
Superior Elite | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Özelleştirme kısmını şu şekilde yap.
Anakartı B650M-R yap.
SSD´yi Kingston NV3 1TB yap.
Kasayı Frisby Panda FC-9405G yap.
Soğutucuyu BitFenix A1 Air yapabilirsin. (Soğutucu ne kadar kaliteli bilmiyorum. ( "Bitfenix A1 Air soğutucu R5 7600´ü soğutur mu?" ) şeklinde yeni bir konu açın ve sorun. Orada cevap verirler.
Bunu alabilirsin.
![]()
Superior Elite | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5060 TI 16 GB | 512 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Özelleştirme kısmını şu şekilde yap.
Anakartı B650M-R yap.
SSD´yi Kingston NV3 1TB yap.
Kasayı Frisby Panda FC-9405G yap.
Soğutucuyu BitFenix A1 Air yapabilirsin. (Soğutucu ne kadar kaliteli bilmiyorum. ( "Bitfenix A1 Air soğutucu R5 7600´ü soğutur mu?" ) şeklinde yeni bir konu açın ve sorun. Orada cevap veri
Sistem çok iyi bu fiyata fakat ekran kartı hiç duymadımSağolun
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.