Gigabyte RX 7700 XT ne kadar eder?

Fiyat geçmişi dediğim bir hafta önce. Eğer bir hafta öncesine bakmış olsaydınız görürdünüz. Ama durum belli sanırım. Haklı çıkmak için bazı yollara basvuruyorsunuz. Emin ol o fiyat 16000 küsür tl ye düşecektir. Konuyu açan arkadasda 17000 tl ye koysun sonra görsün pişmanlığı.
17binden başlatıp o civarlarında dusecek büyük ihtimalle. Direk 16k yazarsam daha çok düşürmek isteyecekler. Bence siz biraz ticaretten anlamıyor gibisiniz ama

17binden başlatıp o civarlarında dusecek büyük ihtimalle. Direk 16k yazarsam daha çok düşürmek isteyecekler. Bence siz biraz ticaretten anlamıyor gibisiniz ama

Hocam 16000 TL'ye hiç kullanılmamış sıfır almak varken neden sizi tercih etsin ki alıcı. Sonuçta 2. El olacak sizin elinizde. Asla satamazsiniz o fiyata.

Dostum neden bu kadar abarttın anlamıyorum 17'ye koysun fiyat değiştirmek diye bir şey yok mu satamazsa düşürür yani ne var bunda?
Onu baştan soyleyecektin o zaman. Haksız çıkınca ortalığı sakinlestirmeyi biliyorsun ama. 😂

Hocam 16000 TL'ye hiç kullanılmamış sıfır almak varken neden sizi tercih etsin ki alıcı. Sonuçta 2. el olacak sizin elinizde. Asla satamazsiniz o fiyata.

Onu baştan soyleyecektin o zaman. Haksız çıkınca ortalığı sakinlestirmeyi biliyorsun ama. 😂

Baştan söylemenin ne manası var bunu kendin anlaman lazım zaten 2. el deyince kendimi haklı çıkarmaya falan çalışmıyorum anlamadığın şeyi izah ediyorum sadece 😅 ama yeteri kadar uzattın daha konuşmuyorum bu konu hakkında.

Hocam 16000 TL'ye hiç kullanılmamış sıfır almak varken neden sizi tercih etsin ki alıcı. Sonuçta 2. El olacak sizin elinizde. Asla satamazsiniz o fiyata.

16.000 tlye 0 nerede var ? Akakce givi yerlerde yok. 19bintl yazıyor çoğunda ki benim gigabyte ve 0 olacak garantiden yenisi geliyor direk.

Şu forumdan herhangi bir ürünün ederi, 2. Eli hakkında soru sorulmaması için 50 defa yazmışımdır. Technopat kullanıcıları görebileceğin en ölünü insanlardır. Les Gold görse imana gelir, o derece.

13 14 15 arasına koysan yeter modele göre üstü gereksiz 18k şu an minimum fiyatı bana göre 4K 5k fiyat farkı olsun 2. el ile 0 arası. Gidip de 16 17 bin TL koymanın bir anlamı yok.

Şu forumdan herhangi bir ürünün ederi, 2. eli hakkında soru sorulmaması için 50 defa yazmışımdır. Technopat kullanıcıları görebileceğin en ölünü insanlardır. Les Gold görse imana gelir, o derece.

Vallahi öyle şu arkadaş 15kya 5060 Ti 16 GB 2.el bukunur ve olur diyor siz düşünün ölücülükten beter. 2.el ortalama fiyatlara bakılır 0A göre kıyaslanır satılır bir adam R7 7700X islemciyi 0'dan 2K fazlaya satiyor sebebi de 5.4GHz miş e zaten digerleride aynı :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı