ASrock Steel Legend veya Powercolor Red Devil öneririm, zaten en iyi soğutma+OC modeli Red Devil ve Nitro+, hatta Red Devil biraz daha iyi benceNasip olursa 1 ay sonra ekran kartımı değiştireceğim. Bu iki ekran kartından hangisini tercih etmeliy
Ben olsam XFX alırdım.Nasip olursa 1 ay sonra ekran kartımı değiştireceğim. Bu iki ekran kartından hangisini tercih etmeliyim?
İlla ikisinden biri olursa katılıyorum XFX daha iyi olacaktırBen olsam XFX alırdım.
Aralarında 3.000 TL fark var, ayrıca İncehesap'ta 3 taksit seçeneğinde bile faiz uygulanıyor.ASrock Steel Legend veya Powercolor Red Devil öneririm, zaten en iyi soğutma+OC modeli Red Devil ve Nitro+, hatta Red Devil biraz daha iyi bence
Nasip olursa 1 ay sonra ekran kartımı değiştireceğim. Bu iki ekran kartından hangisini tercih etmeliyim?
OC olması nedeniyle Gigabyte'te tercih ederdim sanırım.
OC yazısına çok aldanmamak gerek.OC olması nedeniyle Gigabyte'te tercih ederdim sanırım.
Vay be ben bunu yazarken Red Devil 34k ydı, birkaç saatte 2-3k zam almışAralarında 3.000 TL fark var, ayrıca İncehesap'ta 3 taksit seçeneğinde bile faiz uygulanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.