UBerk Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 10 Ekim 2018 Mesajlar 6.954 Makaleler 8 Çözümler 114 11 Kasım 2018 #1 GIGABYTE RX 550 GAMING OC 2GB DDR5 128 bit AMD Radeon Ekran Kartı | ITOPYA Çift monitör almaya karar verdim. Bu ekran kartı, çift monitör destekler mi? Ve oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Oynayacağım oyunlar: GTA 5 Euro Truck Simulator 2 Rocket League Bilen var mı arkadaşlar? Bilen Yok Galiba Son düzenleme: 17 Kasım 2018
GIGABYTE RX 550 GAMING OC 2GB DDR5 128 bit AMD Radeon Ekran Kartı | ITOPYA Çift monitör almaya karar verdim. Bu ekran kartı, çift monitör destekler mi? Ve oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Oynayacağım oyunlar: GTA 5 Euro Truck Simulator 2 Rocket League Bilen var mı arkadaşlar? Bilen Yok Galiba
C Ccebur Megapat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 728 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2019 #2 UBerk dedi: GIGABYTE RX 550 GAMING OC 2GB DDR5 128 bit AMD Radeon Ekran Kartı | ITOPYA Çift monitör almaya karar verdim. Bu ekran kartı, çift monitör destekler mi? Ve oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Oynayacağım oyunlar: GTA 5 Euro Truck Simulator 2 Rocket League Bilen var mı arkadaşlar? Bilen Yok Galiba Genişletmek için tıkla... Tahminimce destekler. Sıkıntı çıkmaz.
UBerk dedi: GIGABYTE RX 550 GAMING OC 2GB DDR5 128 bit AMD Radeon Ekran Kartı | ITOPYA Çift monitör almaya karar verdim. Bu ekran kartı, çift monitör destekler mi? Ve oyunlarda herhangi bir sorun yaşar mıyım? Oynayacağım oyunlar: GTA 5 Euro Truck Simulator 2 Rocket League Bilen var mı arkadaşlar? Bilen Yok Galiba Genişletmek için tıkla... Tahminimce destekler. Sıkıntı çıkmaz.