GIGABYTE RX570-Ryzen 5 2600x PUBG Düşük FPS sorunu

mertsinmaz

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar,

Sistemim:

• Ryzen 5 2600X
  • Gıgabyte RX 570
  • Corsair Vengeance LPX 16 GB 3200MHz RAM
  • 600W PSU
  • MSI Mortar B450M Anakart
  • 500 GB HDD
  • SSD Yok
PUBG'de Ultra ayarlarda 27-35 arası FPS alıyorum, normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal değil. HDD eski HDD'niz ise bir sorun olabilir. Ultra ayarlarda en az 80-90 FPS'i görmeniz lazım.

MSI Afterburner ile SS atabilir misiniz? Darboğaz olacağından değil, belki arkada sistemi yoran bir şey vardır diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
4K ise normal Sıcaklık değerlerini atman lazım MSI Afterburner ile.
Hocam 1080p de oynuyorum
Kesinlikle normal değil, parçaların driverlarını bir güncelle derim.
Bütün Driverlar güncel hocam
Normal değil. HDD eski HDD'niz ise bir sorun olabilir. Ultra ayarlarda en az 80-90 FPS'i görmeniz lazım.
Ben HDD'den şüpheleniyorum çünkü bu sistemin bu kadar kötü bir performans alması normal değil Medium ayarda 60 fps sabitleyip oynayabiliyorum fakat ultrada 27-35 fps bana normal gelmedi.

ya güç gelmiyordur format at sonra çare anlayan birine baktır.

s.a gigabyte auorus yazılımını kullanıyorsanız bu dandik yazılım ekran kartını 300hz buguna sokabiliyor yani 1340hz de calısması gereken kart oyun içinde 300hz de calısıyor dogal olarak fps cakılıyor eğer gigabyte aorus yazılımı varsa silin sadece radeon güncel driverı yüklü olsun gigabyte aourus yazılımını sildikten sonra aygıt yöneticisine girin ekran kartınızı devre dışı bırakın tekrar etkinleştirin oyuna girip ctrl+shift+o harfine basarak ekran kartı saat hızını kontrol edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…