Gigabyte RX5700 XT Gaming OC nasıl?

DeepHorizon16

Hectopat
Dostlar soru başlıktaki gibi. Sapphire NITRO+ dan 350 tl daha uygun. 2K ve 4K'da soğutma konusunda sıkıntı yaşatır mı? 5700XT lerde en iyi f/p olduğu söyleniyor. kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?

teşekkürler yorumun için üstad. ancak şunu anlamadım nitro+ mı tercih edilmeli 350 lira fazla verip?
Bütçe varsa Nitro+ tercih edilebilir ama 350 lirayı diğer bileşenlere ayırabilirsin. Ben Nitro+ kullanıyorum estetik olarak daha iyi olduğu için ve frekans değerleri daha yüksek olduğu için seçmiştim. Gaming OC de fazlasıyla iyi bir model, öneririm.

Bütçe varsa Nitro+ tercih edilebilir ama 350 lirayı diğer bileşenlere ayırabilirsin. Ben Nitro+ kullanıyorum estetik olarak daha iyi olduğu için ve frekans değerleri daha yüksek olduğu için seçmiştim. Gaming OC de fazlasıyla iyi bir model, öneririm.
teşekkür ederim. arada heralde 1-2 fps oynar. onun için de 350 lira vermeye değeceğini düşünmüyorum. soğutma konusunda üzmeyecekse madem.

Kart güzel ama AMD'nin GPU güncellemeleri genelde sancılı geçiyor.
Kart bileşenleride tartışmaya açık FPS olarak tatmin edecektir ama işte...
Küçük sinek mide bulandırır mantığın varsa hiç bulaşma derim.
gpu güncellemeleri illaki çözülür hocam. yazılımsal sıkıntıları çok dert etmiyorum. NVIDIA tarafı çok pahalı çünkü.

teşekkür ederim. arada heralde 1-2 fps oynar. onun için de 350 lira vermeye değeceğini düşünmüyorum. soğutma konusunda üzmeyecekse madem.

gpu güncellemeleri illaki çözülür hocam. yazılımsal sıkıntıları çok dert etmiyorum. NVIDIA tarafı çok pahalı çünkü.

Valla çözülmesi için bir süredir bekledim artık sinirlenip gidip NVIDIA tarafında ki kartı seçtim.
Umarım dediğiniz gibi çözerler ben de çözülmesini çok istiyorum.
Sapphire Nitro+ Special Edition alacaktım ama gel gör ki almadım.

Valla çözülmesi için bir süredir bekledim artık sinirlenip gidip NVIDIA tarafında ki kartı seçtim.
Umarım dediğiniz gibi çözerler ben de çözülmesini çok istiyorum.
Sapphire Nitro+ Special Edition alacaktım ama gel gör ki almadım.
ben de bir konsol oyuncusuyum aslında yeni yeni pc ye adım atıyorum. toplayacağım sistem aslında bütçemi aşıyor o yüzden nvidia tarafına giremiyorum arada 1000 liradan fazla fark var çünkü. bakalım göreceğiz.

şu anda toplayacağım sistem monitör dahil 10500 tutuyor.
kasa ise 8400 tl
3600x
ve gigabyte 5700XT ile.

3600 stoklarda yok şuan. o yüzden en uygun tercih 3600x oluyor.

onun dışındaki parçalar en f/p parçalar.
monitör ise 2k 144hz olarak en uygun olan seçenek 2100 tl. bu benim maximum bütçemin maximumu malesef :))

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı