Dostlar soru başlıktaki gibi. Sapphire NITRO+ dan 350 tl daha uygun. 2K ve 4K'da soğutma konusunda sıkıntı yaşatır mı? 5700XT lerde en iyi f/p olduğu söyleniyor. kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi?
Bütçe varsa Nitro+ tercih edilebilir ama 350 lirayı diğer bileşenlere ayırabilirsin. Ben Nitro+ kullanıyorum estetik olarak daha iyi olduğu için ve frekans değerleri daha yüksek olduğu için seçmiştim. Gaming OC de fazlasıyla iyi bir model, öneririm.
Kart güzel ama AMD'nin GPU güncellemeleri genelde sancılı geçiyor.
Kart bileşenleride tartışmaya açık FPS olarak tatmin edecektir ama işte...
Küçük sinek mide bulandırır mantığın varsa hiç bulaşma derim.
Bütçe varsa Nitro+ tercih edilebilir ama 350 lirayı diğer bileşenlere ayırabilirsin. Ben Nitro+ kullanıyorum estetik olarak daha iyi olduğu için ve frekans değerleri daha yüksek olduğu için seçmiştim. Gaming OC de fazlasıyla iyi bir model, öneririm.
Kart güzel ama AMD'nin GPU güncellemeleri genelde sancılı geçiyor.
Kart bileşenleride tartışmaya açık FPS olarak tatmin edecektir ama işte...
Küçük sinek mide bulandırır mantığın varsa hiç bulaşma derim.
Valla çözülmesi için bir süredir bekledim artık sinirlenip gidip NVIDIA tarafında ki kartı seçtim.
Umarım dediğiniz gibi çözerler ben de çözülmesini çok istiyorum.
Sapphire Nitro+ Special Edition alacaktım ama gel gör ki almadım.
Valla çözülmesi için bir süredir bekledim artık sinirlenip gidip NVIDIA tarafında ki kartı seçtim.
Umarım dediğiniz gibi çözerler ben de çözülmesini çok istiyorum.
Sapphire Nitro+ Special Edition alacaktım ama gel gör ki almadım.
ben de bir konsol oyuncusuyum aslında yeni yeni pc ye adım atıyorum. toplayacağım sistem aslında bütçemi aşıyor o yüzden nvidia tarafına giremiyorum arada 1000 liradan fazla fark var çünkü. bakalım göreceğiz.