Gigabyte RX580 görüntü vermiyor

morkkoc

Hectopat
Arkadaşlar videoda da görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Depolama daha kargoda lakin takılı olmadığı için olacağını düşünmüyorum. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok hafif bir ışık yanıp hemen sönüyor. Elimde başka Power ve ekran kartı olmadığı için deneyemiyorum. Yardımlarınıza önerililerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.

Sistem: 1600 AF, B450M S2H, Gigabyte Gaming RX580 4 GB, 2x8 16 GB Corsair 3200MHz, Sharkoon SHP 650 V2 80+

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar videoda da görüldüğü gibi sistem görüntü vermiyor böyle bir sorun var. Ekran kartı hariç her şeyimi internetten sıfır aldım. Depolama daha kargoda lakin takılı olmadığı için olacağını düşünmüyorum. Hiçbir şekilde görüntü yok. Videoda belli olmamış ama taktıktan sonra başlattığımda çok hafif bir ışık yanıp hemen sönüyor. Elimde başka Power ve ekran kartı olmadığı için deneyemiyorum. Yardımlarınıza önerililerinize açığım teşekkür ederim şimdiden.

Sistem: 1600 AF, B450M S2H, Gigabyte Gaming RX580 4 GB, 2x8 16 GB Corsair 3200MHz, Sharkoon SHP 650 V2 80+

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ekran kartını test ederek almadınız mı?
HDMI girişini tak çıkar yapın ramlar den sırasıyla 1 ini çıkarıp sadece 1 iyle sistemi çalıştırmayı deneyin. Düzelirse eğer ramlarin 2sinide takıp biosdan mhzlerini ayarlarsınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı