Ekran kartım yük altındayken sanki uçar kaldırır gibi ses çıkarıyor. Ekran kartım gayet performanslı ancak fazla sesli çalışıyor. Herhangi bir kaynakta video bulamadım. Yük altında 76° geçmiyor, yardımcı olursanız sevinirim.
Dediğiniz kart yok bende ama güncel sistemlerde fan sesleri çok çıkıyor diye tahmin ediyorum. Dell inspiron 3593 model laptop kullandım 3 ay aynı şekilde yük altındayken uçak kaldırır gibi ses vardı. Aynı kartı olan biri daha iyi yardımcı olur. Son olarak ses düzeyini gösteren bir video vs. olursa daha iyi olur.
Oyuna giriyorum belli bir seviyeden sonra sesi artıyor videodaki gibi. Beni pek rahatsız etmiyor. Kasanın kapağını açıktan sonra ses ve ısı'da düşüyor.
Aynı böyle bir sorun benim Gigabyte kartımda da vardı, kasayı yan çevirince ses gidiyordu, onun için soruyorum, sizi pek rahatsız etmiyorsa kafaya fazla takmayın.
Oyuna giriyorum belli bir seviyeden sonra sesi artıyor videoda'ki gibi. Beni pek rahatsız etmiyor. Kasanın kapağını açıktan sonra ses ve ısı'da düşüyor.