ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #1 Gigabyte üzerinden fan ayarları yaptım ve kasamın fanlarını durdumak istedim bir kere olsa bile lakin ayarları bulamadım. En aşağı çekmeme rağmen durmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mayıs 2021
Gigabyte üzerinden fan ayarları yaptım ve kasamın fanlarını durdumak istedim bir kere olsa bile lakin ayarları bulamadım. En aşağı çekmeme rağmen durmadım.
asily615 Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 143 26 Mayıs 2021 #2 Otomatik fan durdurma ayarını açıp baştaki fan ayarını kırmızı topun sağına doğru çekin. Kötü anlattım özür dilerim anlamışsınızdır umarım.
Otomatik fan durdurma ayarını açıp baştaki fan ayarını kırmızı topun sağına doğru çekin. Kötü anlattım özür dilerim anlamışsınızdır umarım.
ben patrix Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2020 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 8 26 Mayıs 2021 #3 asily615 dedi: Otomatik fan durdurma ayarını açıp baştaki fan ayarını kırmızı topun sağına doğru çekin. Kötü anlattım özür dilerim anlamışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle olacaksa olmadı 1100 RPM oldu.
asily615 dedi: Otomatik fan durdurma ayarını açıp baştaki fan ayarını kırmızı topun sağına doğru çekin. Kötü anlattım özür dilerim anlamışsınızdır umarım. Genişletmek için tıkla... Eğer böyle olacaksa olmadı 1100 RPM oldu.