Y yigitsss Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Merhabalar, elimde Gigabyte marka 500/420 hızlı bir SSD var. Yeni geldi T, aktım kurulum yaptım. Okuma hızında bir sıkıntı yok. Hatta fazla verirken yazma hızı 70'lerde. Bunun sebebi nedir acaba? Dosya Ekleri Adsız.png 554,9 KB · Görüntüleme: 73
Merhabalar, elimde Gigabyte marka 500/420 hızlı bir SSD var. Yeni geldi T, aktım kurulum yaptım. Okuma hızında bir sıkıntı yok. Hatta fazla verirken yazma hızı 70'lerde. Bunun sebebi nedir acaba?
Rambo Okan Güler Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2016 Mesajlar 8.717 Makaleler 21 Çözümler 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #2 Arkada indirme veya update yapılıyor mu?
Y yigitsss Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #3 Rambo Okan Güler dedi: Arkada indirme, Update vs. yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'u kurup direk test yaptım.
Rambo Okan Güler dedi: Arkada indirme, Update vs. yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'u kurup direk test yaptım.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #4 Kasaya mıknatıs yaklaştırdınız mı? SSD'yi bozar ve geri haline getirmez.
Y yigitsss Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 Silinen üye dedi: Kasaya mıknatıs yaklaştırdınız mı? SSD'yi bozar ve geri haline getirmez. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece vidalar mıknatıslıdır.
Silinen üye dedi: Kasaya mıknatıs yaklaştırdınız mı? SSD'yi bozar ve geri haline getirmez. Genişletmek için tıkla... Hayır sadece vidalar mıknatıslıdır.
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #6 yigitsss dedi: Hayır sadece vidalar mıknatıslıdır. Genişletmek için tıkla... Onda sıkıntı olcağını sanmıyorum büyük ihtimalle SSD'de sıkıntı var.
yigitsss dedi: Hayır sadece vidalar mıknatıslıdır. Genişletmek için tıkla... Onda sıkıntı olcağını sanmıyorum büyük ihtimalle SSD'de sıkıntı var.
Y yigitsss Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #7 Silinen üye dedi: Onda sıkıntı olcağını sanmıyorum büyük ihtimalle SSD'de sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'de sıkıntı olsa okuma hızı yüksek çıkar mı?
Silinen üye dedi: Onda sıkıntı olcağını sanmıyorum büyük ihtimalle SSD'de sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam SSD'de sıkıntı olsa okuma hızı yüksek çıkar mı?
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #8 yigitsss dedi: Hocam SSD'de sıkıntı olsa okuma hızı yüksek çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. Silinen üye dedi: Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirme hızı sadece örnekti.
yigitsss dedi: Hocam SSD'de sıkıntı olsa okuma hızı yüksek çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. Silinen üye dedi: Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. Genişletmek için tıkla... İndirme hızı sadece örnekti.
Y yigitsss Decapat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #9 Silinen üye dedi: Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. İndirme hızı sadece örnekti. Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver kurulu olmadığından olabilir mi?
Silinen üye dedi: Bir yandan haklısınız ama SSD sadece okuma hızı değil indirme hızındada katkısı vardır bu yüzden SSD'de sıkıntı olabilir. İndirme hızı sadece örnekti. Genişletmek için tıkla... Hiçbir driver kurulu olmadığından olabilir mi?
K Kerem Aytekin Decapat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 698 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #10 yigitsss dedi: Hiçbir driver kurulu olmadığından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman driver kurun.
yigitsss dedi: Hiçbir driver kurulu olmadığından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... O zaman driver kurun.